Helen Mirren, aparitie suprinzatoare pentru o publicatie dedicata pensionarilor. "Tatal meu m-a invatat sa conduc"

Ultima actualizare: 09-12-2016 07:13

La 71 de ani, Helen Mirren ofera un exemplu uimitor de vitalitate si eleganta.

Actrita a acceptat sa apara pe coperta unei publicatii pentru pensionari, din Statele Unite, si a acordat un interviu in care a vorbit despre provocarile din lumea filmului, cand ajungi in cel de-al saptelea deceniu de viata.

Interviul a debutat intr-o maniera mai putin obisnuita. Organizatorii i-au prezentat actritei 10 catelusi de diferite rase, plini de energie si cu o pofta extraordinara de joaca.

Helen Mirren s-a jucat cu fiecare catel si a ras cu pofta vazand cum se agita in jurul ei. Si-a ales si un favorit: pe Tony, cel care poarta acelasi nume ca ravnitul trofeu pe care ea il are in portofoliu.

Actrita din "Regina" si "Greu de pensionat" a fost intrebata cum de a mai acceptat, la 71 de ani, sa apara in episodul opt din seria de actiune "Furios si iute".

Helen Mirren: "Este bine sa reusesti sa ii surprinzi pe oameni. Este ceva de dorit. Intr-adevar, te poti trezi intr-o situatie periculoasa, dar pana si asta poate sa fie o aventura."

Jurnalistii au avut si alte curiozitati. Au vrut, de exemplu, sa afle si cand a invatat sa conduca.

Helen Mirren: "Tatal meu m-a invatat sa conduc intr-o masina cu schimbator de viteze. Era examinator auto. Asta era una dintre slujbele lui.

Cand eu am ajuns la vasta legala pentru a conduce, ne cumparasem si noi o masina. Era o masina extrem de veche. Imi amintesc ca trebuia sa scoti mana pe geam. Stiu ca asta insemna ca virezi la dreapta, iar asta ca mergi la stanga."

Tinand cont de tonusul si energia actritei, reporterii i-au cerut parerea si la capitolul sfaturi utile in viata.

Helen Mirren: "Nu le permiteti altor oameni sa faca regulile pentru voi. Faceti-le singuri. Oamenii isi fac obiceiuri atat de repede si isi imagineaza ca existenta li se va destrama daca renunta la unul din ele.

Ca actor, inveti ca nu se intampla asta. De aceea este important sa iti incalci propriile reguli in mod regulat."

Helen Mirren se pregateste acum pentru lansarea filmului "Collateral Beauty", programata la mijlocul acestei luni. Actrita joaca alaturi de Will Smith si de Edward Norton.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO