F.Charm si Ligia lanseaza varianta in engleza a hitului "30 de grade", ascultat de 10.000.000 de oameni pe YouTube

11-08-2014 15:18


F.Charm si Ligia

F.Charm alaturi de Red Clover si Live Artist lanseaza videoclipul piesei "30 degrees", varianta in engleza a hitului "30 de grade".

"Asa cum hit-ul “30 de grade” a fost ascultat de peste 10 milioane de oameni pe YouTube, imi doresc ca aceasta varianta in engleza sa fie ascultata in toata lumea. Odata cu aceasta piesa, am simtit o evolutie a mea din punct de vedere muzical, combinand stiluri ca pop, hip-hop si muzica clasica intr-o compozitie ce a cucerit Romania. In tot acest timp am pregatit multe surprize pentru voi, un show nou, dar toate informatiile le puteti afla de pe pagina mea de Facebook", a declarat F.Charm.

"Sunt foarte mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si mai ales ca F.Charm m-a ales pentru acest hit", a spus la randul ei Ligia.

Videoclipul piesei "30 degrees" este produs de Red Clover Media in regia lui Alin Surdu, Pe parcursul filmarilor, F.Charm a schimbat mai multe tinute, el alegand sa poarte brand-uri celebre, preferate de artisti precum Kelly Osborne, Kanye West.

F.Charm a devenit cunoscut publicului datorita hiturilor: "Guantanamera", "9MM", "Departe de tine", "Double trouble", "Departe de tine" sau "Ori la bal, ori la spital".


 
Asculta aici varianta originala, "30 de grade":

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO