Cine au fost alesi cei mai buni actori ai anului la decernarea premiilor revistei People

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

Sezonul decenarilor de premii la Hollywood s-a deschis deja, iar joi seara revista People si-a desemnat castigatorii: Jennifer Aniston, Michael Keaton si Jennifer Lopez s-au numarat printre castigatori.

A fost pentru prima oara cand cunoscuta revista americana a decernat propriile trofee. Chiar daca a fost abia prima editie, ceremonia organizata la Los Angeles n-a dus deloc lipsa de vedete. Pe langa unele categorii previzibile, revista People a impartit coronite si pentru merite speciale. De pilda, cantareata Gwen Stefani a fost desemnata intruchiparea stilului. Iar personalitatea model din show bizz a fost aleasa actrita Kate Hudson.

Redactorii n-au uitat nici de generatia viitoare. La numai 17 ani, Chloe Grace Moretz este considerata cea mai promitatoare tanara vedeta. La capitolul seriale TV, s-au ales cu distinctii Lisa Kudrow si Jon Hamm, protagonistul serialului-cult Mad Man, ajuns deja la final. In privinta performantelor pentru marele ecran, Jennifer Aniston s-a impus datorita metamorfozei ei remarcabile din filmul Cake.

Cu aplauze si ovatii a fost intimpinata de public si premierea lui Michael Keaton, pus in valoare ca niciodata de filmul Birdman. Premiati drept cel mai reusit cuplu din productile de televiziune, Mindy Kaling si Chris Messina au facut o demonstratie de seductie chiar pe scena.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO