Cine a părăsit show-ul Masked Singer România! S-a ascuns sub masca Iepurelui

Ultima actualizare: 17-10-2020 09:53
Masked Singer România

Vineri seară, fiecare mască a pregătit momente incendiare și indicii care să-i ajute pe detectivi să afle ce vedete își ascund identitatea în cel mai spectaculos show de divertisment.

În urma duelurilor dintre Panda, Leoaica și Vulpoi vs. Iepurele, Căpcăun și Corb, Panda și Iepurele au trăit emoțiile deciziei finale, iar cel din urmă fiind nevoit să-și dea masca jos. Show-ul Masked Singer România a fost lider de audiență.

Vineri seară, o nouă demascare a avut loc la Masked Singer România. În urma duelurilor, publicul și detectivii au votat, iar masca ce a strâns cele mai puține voturi a trebuit să-și arate adevărata identitate. Iepurele este cel care a părăsit show, sub masca acestuia ascunzându-se cântăreața Alexandra Stan, așa cum Inna și Horia Brenciu au bănuit.

”Fiind cântăreață știu ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor, să ai coregrafii, să dansezi, dar niciodată nu am știut ce înseamna ca oamenii să te aprecieze doar prin prisma show-ului și nu neaparat a felului în care arăți. Mi-am dorit foarte mult să văd reacția oamenilor și asta a fost scopul participării mele în emisiune. A fost o manifestare de forțe la Masked Singer România și chiar mi-a făcut mare plăcere. O să-mi fie dor! Mi-a plăcut foarte mult toată secretomania, faptul că nu știe nimeni, nici familia mea n-a știut, nici prietenii mei n-au știut, nici nepoții. Probabil că ei sunt cei mai uimiți și fericiți văzându-mă acum. A fost foarte greu pentru mine să țin ascuns pentru că eu nu sunt o persoană secretoasă”, a spus aceasta imediat după demascare.

Show-ul Masked Singer România a fost lider de audiență și a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.1% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6 puncte de rating și 18.4% share. La nivel național, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea în fiecare minut.

Săptămâna viitoare se vor duela Căpcăunul, Leoaica, Corbul, Vulpoiul și Panda pentru a-și asigura un loc în Marea Finală Masked Singer România și pentru a avea șanse să pună mâna pe trofeul care va desemna cea mai iubită mască. O nouă ediție a celui mai tare show de entertainment este vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!