Chipul in fata caruia ramai mut de uimire. Cum a ajuns aceasta tanara sa arate asa

Ultima actualizare: 05-11-2012 06:02
Valeria Lukyanova

Chipul acestei tinere iti provoaca fiori, te intrebi daca respira si daca nu cumva este o papusa in marime naturala. Dar, in acelasi timp, milioane de oameni o considera intruchiparea perfectiunii.

Ucraina Valeria Lukyanova, care are 21 de ani, este o papusa Barbie vie. Tanara, care este din Odessa, este cea mai cunoscuta femeie din tara ei in mediul virtual. Fotografiile ei au provocat uimire; trasaturile fetei sunt perfecte, par ireale, pielea ei nu are nicio cuta.

Pentru ca si corpul Valeriei este perfect, lumea a spus ca imaginea ei este rezultatul numeroaselor interventii chirurgicale estetice.

Valeria a negat aceste speculatii si a spus ca imaginea ei se datoreaza talentului iesit din comun pe care il are la machiaj. Pentru a-si sustine afirmatiile, Valeria a facut publice fotografii in care este nemachiata sau poarta un machiaj normal.

Femeia care intra in Cartea Recordurilor gratie Facebook. Cea mai tare postare din istoria retelei

In acestea se vede ca ucrainianca este o tanara foarte frumoasa si nu pare greu de crezut ca putin talent ar putea s-o transforme in imaginea de papusa care a facut-o celebra.

Vezi mai multe imagini cu Valeria Lukyanova in GALERIA FOTO.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO