Bunurile îndrăgitei actrițe Audrey Hepburn, scoase la licitație

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2017 08:23
Categorie: Entertainment

Familia lui Audrey Hepburn a scos la licitaţie bunuri care au aparţinut actriţei. Este vorba despre rochii elegante, bijuterii spectaculoase, dar nu scumpe, pentru că vedetei nu îi plăcea să dea foarte mulţi bani pe accesorii.

Fanii pot cumpără şi o cutie de cosmetice care poartă încă urmele rujului ei - corai.

Audrey Hepburn este şi acum, la două decenii şi jumătate de la dispariţie, un simbol al eleganţei. A fost cea care a făcut cunoscută "mica rochie neagră", accesorizata cu bijuterii care să impresioneze.

Două dintre ținutele purtate pe platou au fost scoase la licitaţie: o rochie neagră cu rever din pene - la 20 de mii de lire şi un deux-piece, cu terminaţii din blană, la 50 de mii de lire.

Piesele de rezistenţă ale licitaţiei sunt însă altele - mai multe copii ale scenariilor unor filme în care actriţa a jucat. Vorbim despre "Mic dejun la Tiffany", "Vacanţă la Roma", "My Fair Lady” sau "Sabrina".

Adrian Hume-Sayer, manager Christie's: "Ele spun povestea carierei ei, ceea ce a minunat. Unul dintre scenarii, cel al peliculei Mic dejun la Tiffany are notiţele ei, în cerneală preferată, turcoaz, vezi ce sublinieri a făcut pe fiecare pagină."

La licitaţie sunt scoase şi câteva bunuri personale folosite zi de zi de actriţa. De pildă, o cutie pentru pudră şi una pentru ruj, ambele semnate Cartier. Setul este evaluat la peste patru mii de lire.

Hepburn avea zece ani când a izbucnit cel de-al Doilea Război Mondial. A povestit mai târziu că aproape a murit de foame, iar experienţa i-a modelat felul în care a privit viața şi banii.

Sean Ferrer Hepburn, fiul lui Audrey Hepburn:"Frică şi foamea pe care nu le-a uitat i-au dat un respect pentru puţinii bani pe care îi putea pune deoparte. Când spun "puţin" fac o comparaţie la cât câştigă un actor astăzi. Cred că întreaga ei avere a fost mai puţin decât un actor ia acum pentru un singur film."

Cu toate că îşi construise o carieră în film şi era extrem de iubită, a încercat să le ofere o viaţă obişnuită copiilor. Fiul ei cel mic spune că nu a realizat cât de faimoasă era mama lui decât în ziua morţii ei.

Lucca Dotti: "Reacţia presei, ştirile, titlurile din reviste. Atunci mi-am dat seama că lumea e îndrăgostită de mama mea. La început am simţit o urmă de gelozie, dar, încetul cu încetul, mi-am dat seama că e un privilegiu."

Licitaţia va avea loc în 27 septembrie, la Londra.

S-a machiat ca sa arate ca o femeie de 70 de ani, pentru a-si testa iubitul. Reactia acestuia a lasat-o in lacrimi. VIDEO
S-a machiat ca sa arate ca o femeie de 70 de ani, pentru a-si testa iubitul. Reactia acestuia a lasat-o in lacrimi. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
RoadKillSoda
Rock'n'roll pe 27 noiembrie. Concert RoadKillSoda și Damage Case în București
Un rapper celebru și-ar putea petrece toată viața în închisoare. „A dat dovadă de o indiferență irațională”
Surpriză uriașă la Electric Castle. Artiștii confirmați la festivalul de la Bonțida
Viața bate vlogul, episodul 1: Poveștile lui Mimi, Emil Rengle și Alpaca
Justin Bieber şi Hailey Baldwin confirmă pe reţele de socializare că s-au căsătorit
I-a promis titlul de ”Miss” dacă va face sex cu el. Ce decizie a luat tânăra
Meghan Harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle, nemulțumiți de actuala casă
Actorul Tom Hardy, decorat de prințul Charles. Distincția primită
Scandal din cauza rochiei unei participante la un concurs de Miss. Cât de decoltată este
Cel mai așteptat film românesc al anului, Moromeții 2, poate fi văzut în toate cinematografele
Filmul în care un român joacă alături de Sylvester Stallone a avut premieră mondială
Angelina Jolie, ambasador onorific al ONU, în vizită la o tabără de refugiați din Venezuela