Bianca Dragusanu: Cred ca am iubit doar doi barbati


Ultimul update: Marti 05 Iunie 2012 07:25
Data publicarii: Luni 03 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Bianca

Ai zice ca blonda momentului din Romania are o intreaga panoplie de iubiti, carora le-a dedicat cu pasiune dragostea ei fierbinte. Dar nu e chiar asa!


"Nu exista un anumit tip de barbat sau un anumit gest care sa imi atraga atentia. Personalitatea unui om se reflecta si altfel decat prin gesturi sau cuvinte. Cred ca am iubit doi...
", a marturisit Bianca pentru revista ProTV Magazin.

Bianca nu se crede "femeia din plastic", asa cum ii spun unele guri-rele. "In primul rand, mi se pare o afirmatie rautacioasa, sa nu uitam ca am o singura operatie estetica. Se pare insa ca suntem inconjurati de oameni complexati, care se grabesc sa traga concluzii si care nu suporta concurenta. Am o singura operatie estetica, de marire a sanilor, si am mai avut o injectie cu acid hialuronic in buze, al carei efect a trecut dupa trei luni. Am facut aceasta operatie - de marire a sanilor - ca o schimbare, nu pentru ca as fi avut nevoie, ci pentru ca am considerat ca ma voi simti eu mai bine cu mine. Am suferit intr-adevar o mare schimbare, insa fara operatii estetice, asa cum s-a tot scris", explica fosta Blonda a lui Bote.

Cat despre relatia cu Catalin Botezatu, la intrebarea daca a fost doar de ochii presei, Bianca e categorica: "Nu ma intereseaza ce crede 'multa lume'".

Sursa: Pro Tv Magazin

VIDEO PROTVPLUS.RO