“Bărbăția” lui Donald Trump, subiect controversat într-o nouă carte. Ce se spune despre președintele “cu mâini mici”

Ultima actualizare: 17-06-2020 12:24
Donald Trump
Getty

“Bărbăția” lui Donald Trump este dezbătută într-o nouă carte despre soția președintelui Statelor Unite: The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, scrisă de jurnalista Mary Jordan, de la Washington Post.

Daily Mail a intrat în posesia cărții scrise de Mary Jordan și a aflat detalii picante despre dotările celui mai… mare om al planetei. Ironizat în trecut la capitolul acesta, din cauza mâinilor sale mici, Donald Trump ar fi fost apărat chiar de soția sa, care a oferit detalii intime din dormitor. “E un bărbat adevărat”, a spus Melania prietenelor sale despre soțul ei.

Zvonurile legate de “bărbăția” lui Donald Trump au apărut în momentul în care senatorul american Marco Rubio s-a luat de mâinile mici ale acestuia. Atunci, Trump a reacționat: “Nimeni nu s-a mai luat de mâinile mele până acum. Vrea să spună că dacă am mâinile mici, și altceva trebuie să fie mic. Vă garantez că nu am nicio problemă în acest sens”.

Cartea mai dezbate și episodul în care presa de scandal a abordat scandalul sexual în care a fost implicat Trump cu vedeta xxx Stormy Daniels și modelul Playboy Karen McDougal. Aparent, Melania a trecut prin cele mai dificile momente din viața sa și a simțit nevoia “să fugă cât mai departe de soțul ei”.

Vezi VIDEO: Cine este Tammy Hembrow, "regina Instagramului", urmărită de 11 milioane de oameni

   

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO