Aventuri in America Centrala. Peripetiile lui Cristan Tantareanu in Columbia, patria drogurilor

03-02-2014 20:53


Cristian Tantareanu

Omul de afaceri Cristian Tantareanu s-a intors, recent, dintr-o vacanta de o luna de zile pe continentul american, unde a vizitat 8 tari.

Cristian Tantareanu a povestit, La Maruta, peripetiile prin care a trecut in cea mai recenta vacanta, petrecuta cu familia, in America Centrala si de Sud.

In Columbia, familia Tantareanu a vizitat orasul Medelin, patria cartelurilor drogurilor. Afaceristul a recunoscut ca s-a temut pentru viata sa in momentul in care s-a urcat intr-un taxi, pentru ca exista riscul sa fie luat ostatic.

Intr-o alta tara vizitata, El Salvador, cu o zi inaintea plecarii, a erupt un vulcan, care continua sa fie activ si astazi.

In timp ce se afla pe Amazon, intr-o canoe, cu doi vaslasi indieni, un peste masiv, de cateva sute de kilograme, a sarit din apa si i-a speriat pe cei din barca, desi era inofensiv, spre deosebire de sutele de crocodili din jurul barcii.

Ajuns la 70 de ani, Tantareanu si-a pregatit o noua lista cu destinatii turistice. Omul de afaceri va ajunge, in 2014, in Australia, Noua Zeelanda si Tasmania.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO