Aproape sapte milioane de telespectatori au urmarit "Romanii au talent". Pro Tv, un nou record de audienta

RGT

Vineri seara, “Romanii au talent” a fost show-ul rege al audientelor dupa ce si-a depasit din nou propriul record, iar Pro Tv si-a spulberat concurenta cu cifre de pana la opt ori mai mari.

Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. Vezi cele mai interesante momente din a doua editie

In minutul de aur 22:18, acelasi pe toate segmentele de public, aproape sapte milioane de romani din intreaga tara si-au urmarit noii “eroi” in cel mai tare show de divertisment din televiziunea romaneasca.

Conform Kantar Media, la nivelul publicului national, Pro Tv a obtinut aseara in intervalul orar 20:30 – 23:17 o cota de piata record de 52,4% si un rating de 28,6 puncte, de peste opt ori mai mult decat ocupanta celui de-al doilea loc in topul audientelor, Antena 1, cu 3,4 puncte de rating si 6,3% share.
Mai mult, a doua editie “Romanii au talent” din acest sezon a egalat recordul stabilit anul trecut de 57% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, iar Pro Tv a a inregistrat un rating mediu de 27,1 puncte, de sapte ori mai mult decat urmatoarea clasata, Antena 1, cu 4,2 puncte de rating si 8,9% cota de piata.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv a reusit sa obtina o medie de rating de 26,1 puncte si 48,8% cota de piata, urmat de Antena 1, cu 3,8 puncte de rating si 7,1% cota de piata. Telespectatorii Pro Tv au avut si aseara parte de un show sensational la “Romanii au talent”, in care magia, pericolul si talentele uluitoare au mers mana in mana. Acrobati, comedianti, papusari, fachiri, dansatori si cantareti si-au pus abilitatile si creativitatea la contributie, iar rezultatul a fost unul de zile mari. Juratii au trait din plin fiecare moment, chiar si cele in care adrenalina a atins cote maxime. Andra a fost ingrozita de un anaconda urias, Mihai Petre a demonstrat ca este un adevarat microbist, iar Bartos si Smiley au fost pusi pe sotii: au spart nuci cu pumnii, s-au plimbat calare, au avut parte de masaj, au retrait meciul de fotbal Romania-Argentina, ba chiar au facut si putin sport pe banda de alergare.

Citește și
Florian Carpaci, Romanii au talent
Florian Carpaci, contorsionistul care a uimit la Romanii au talent, a murit
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

1994, Romania – Argentina, Gica Hagi cu balonul la picior – asa a inceput seara “Romanii au talent”, candMarian Almasanu a urcat pe scena sa prezinte “o metafora sportiva, un omagiu lui Gheorghe Hagi”. Concurentul s-a intors in timp si a inceput sa comenteze meciul de campionat mondial ca si cum ar fi fost in tribuna, iar juriul si “sefii” i-au tinut isonul. Bineinteles, momentul culminant a fost la “Gooooool!!!!”, cand spectatorii, echipa emisiunii si Mihai Petre au inceput sa strige de bucurie. “Imi place pasiunea ta si ca ai un idol pe care il venerezi, partea mai putin frumoasa e momentul”, a concluzionat Mihai la finalul prestatiei care a distrat copios toata sala, insa nu a reusit sa ii convinga pe jurati.

“Ce guler are doamna!”, a exclamat Smiley cand a vazut-o pe Adriana Macrineanu, dansatoarea orientala cu un anaconda pe post de “sal”. Desi periculos, dansul cu sarpele a fost catalogat de Mihai drept “moartea pasiunii”, astfel ca Adriana s-a oprit in etapa preselectiilor la “Romanii au talent”.
Alergare, balet si un clovn parca iesit dintr-un film de groaza – numarul Corneliei Condeescu le-a inclus pe toate. Fosta concurenta la “Dansez pentru tine” recunoscuta de catre Mihai Petre a conceput un numar artistic original, folosindu-se de cateva benzi de alergare. “M-ai surprins placut, nu ma asteptam, e prima data cand vad genul asta de coregrafie”, a felicitat-o Mihai, iar Cornelia si prietenul eiau trecut in urmatoarea etapa.

Radu Sorin, “parasutistul” cu veleitati de cantaret, si-a facut intrarea intr-un mod cu totul originalpe scena competitiei talentelor.“Noi ne bucuram ca vii, problema e cu cantatul”, i-a spus Mihai la finalul numarului, iar Andi a concluzionat: “Desi ai aterizat cu bine, sentimentul pe care l-am avut a fost ca esti in aer”.

“De cand voiam sa ajung pe Marte, ia-ma cu tine!”, i-a spus Mihai lui George Ford, concurentul care a facut furori cu costumul sau de robot. Desi spectaculos ca aparitie, George a fost sfatuit de Andi sa si “faca ceva” data viitoare, astfel ca juriul nu l-a trecut mai departe in concurs. Rocker-ul Theodor Rusu a castigat publicul de partea sa cu numarul sau muzical, iar Smiley a declarat ca si-ar fi intors scaunul la “Vocea Romaniei” daca l-ar fi auzit cantand. “Rock-ul traieste”, a decretat Bartos, iar Theodor a fost rasplatit cu trei de “Da!” din partea juratilor si va merge in etapa urmatoare a concursului.

Inainte de a-si incepe reprezentatia, Ala Moisei le-a oferit ocazia lui Mihai si lui Andi sa isi demonstreze cunostintele de limba rusa, insa apoi concurenta i-a lasat fara cuvinte cu numarul sau de contorsionism. Momentul culminant a fost intrarea Alei intr-o cutie de sticla, a carei usa a si inchis-o.“E cu siguranta cel mai bun numar de contorsionism pe care l-am vazut eu pana acum”, a spus Mihai Petre, iar concurenta a trecut cu brio de etapa preselectiilor “Romanii au talent”.

Ansamblul dansurilor popoarelor “EOS” au prezentat un dans traditional georgian pe scena competitiei si i-au convins pe Andra, Andi si Mihai ca sunt cu adevarat talentati. “Mi s-a parut cu adevarat special momentul si de fiecare data cand invat ceva din cultura altui popor, ma simt mai fericit”, le-a spus Mihai la sfarsitul numarului.

Cu componente de la “juna” de cincizeci si sapte de ani pana la cea mai varstnica, de saptezeci si opt, corul din Chisinau i-a delectat pe spectatori cu traditionalul “De la Nistru pan’ la Prut”, insa nu au convins juriul sa le treaca de etapa preselectiilor “Romanii au talent”.

“Zburatorul” Octavian Stoica
din Chisinau a demonstrat ca limitele corpului uman si ale talentului sunt departe de a fi cunoscute inca. Moldoveanul a taiat rasuflarea publicului cu numarul sau de dans la bara. “Acum descopar ca e acrobatie in stare pura”, l-a felicitat Andi, iar Mihai l-a declarat numarul sau preferat din concurs de pana acum: “Performanta, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar!”. Mai mult, in afara celor trei raspunsuri pozitive care au venit imediat din partea juriului, Octavian a primit si biletul verde, care ii asigura intrarea directa in semifinalele “Romanii au talent”.

3DSKY, conceput de Eduard Dorobantu, le-a oferit celor prezenti in sala o mostra de arta a pilotajului. Avionul de foarte mici dimensiuni a zburat pe deasupra capetelor tuturor in ritmul muzicii, iar numarul “original”, dupa cum a spus Mihai Petre, a primit trei de “Da!” de la jurati.
Profesor de sprijin si logoped la o scoala speciala din Bucuresti, Maricica Ladaru a reusit sa aduca zambetul pe buzele spectatorilor alaturi de “prietena” ei, papusa Geta. Maricica a prezentat un numar amuzant de ventrilocie cu “o tehnica foarte buna”, dupa cum a apreciat Mihai Petre, si a impresionat prin povestea sa de viata. Crescuta intr-o casa de copii, profesoara a dovedit ca “este un exemplu pentru noi toti”, asa cum a tinut sa sublinieze Andra, si va merge in etapa viitoare a competitiei cu trei de “Da”.

Un numar inedit au prezentat cei doi baieti de la Slackline Targu Ocna, care au aratat ca din mersul pe sfoara in echilibru si pe ritmul muzicii poate rezulta o prestatie extrem de spectaculoasa. Astfel, Slackline Targu Ocna ii vor incanta pe telespectatori si in urmatoarea etapa a concursului.
Ene Valentin a facut fericita intreaga echipa “Romanii au talent” cand s-a pus pe facut shaorma in direct, pe scena. “Idolul poporului roman”, cum l-a numit Andi, a incercat sa faca spectacol in timp ce pregatea shaorme, iar Bartos si Smiley i s-au alaturat pe scena ca sa incerce sa “fure” meserie de la el. Desi apreciat in culise pentru rezultatul culinar, Valentin nu i-a convins pe jurati, astfel ca s-a oprit in etapa preselectiilor la “Romanii au talent”.

“Qui peut”, adica trupa de papusari “care poate”, au adus-o pe scena pe simpatica “tanti Aneta”, insotita de animalele din ograda, cu care a dansat si a cantat in fel si chip. “M-am uitat si m-am bucurat ca un copil”, le-a spus Andi, iar Mihai le-a laudat “potentialul”, asa ca membrii “Qui peut” au trecut de preselectiile “Romanii au talent”.

Desi a venit pe scena incarcat cu medalii, diplome si “inventii”, dintre care cea mai speciala era “acordeonul cu un milion de combinatii”, Ion Carnu a fost trimis acasa de catre Andra, Andi si Mihai pentru ca talentul muzical i-a lipsit cu desavarsire. “Cel mai bun bartender dintre dansatori”, asa cum i-au spus juratii lui Stefan Fronea, a reusit sa imbine flair-bartending-ul cu dansul, iar la final i-a si servit pe Andra, Andi si Mihai cu un “fresh de iarba”, vorba celui mai “dur” membru al juriului. “In meseria ta e important spectacolul”, a fost concluzia lui Andi, iar numarul lui Stefan a fost un succes, asa ca tanarul a trecut in etapa urmatoare.

Pericol si spectacol - asa s-ar putea rezuma numarul Adinei Iancu, tanara de 27 de ani care a facut acrobatii la “cercul aerial”. “Ce simplu pare pentru unii!”, a exclamat Bartos, iar Mihai a felicitat-o pentru “lejeritatea” si “zambetul” cu care si-a dus la final prestatia, motiv pentru care a convins juriul ca merita sa mearga mai departe la “Romanii au talent”.

Valentin Vasilescu a venit la “Romanii au talent” insotit de calul sau, Levante, deja obisnuit cu lumina reflectoarelor, dupa ce a jucat in nenumarate filme, printre care si “Cold Mountain”. Desi au anuntat ca vor arata publicului “cum decurge o lectie de calarie”, Valentin si asistentul sau au reusit sa amuze copios intreaga sala, iar Levante i-a ajutat din plin. “Va rog sa remarcati cat de intelegator e calul”, a fost concluzia lui Andi, dupa ce acesta s-a conformat tuturor nazbatiilor puse la cale de concurenti, printre care si . “Rar am vazut o traznaie mai mare, exista si un premiu de originalitate pe care voi l-ati putea castiga”, a continuat juratul, iar concurentii au primit trei de “Da” si au fost trecuti in urmatoarea etapa.



“Los Hermanos Dinamitas”
, adica Fabian si Carlos Sanchez, au ridicat toata sala in picioare pe ritmurile tobelor si al tarabanelor, iar dansul si cantecul lor plin de forta l-a facut pa Mihai Petre sa se intrebe: “Ce ati mancat de aveti atata energie?”. “Oamenii au ritmul in sange”, a venit raspunsul din partea lui Andi, iar cei doi frati columbieni au primit din partea juriului un “Da!” la unison.

Bogdan, Razvan si Sorin , adica familia “speed stacks”, au facut show si i-au uimit pe cei prezenti cu rapiditatea cu care manevrau “paharele sportive”. “Interesanta traznaie, n-am vazut-o pana acum”, i-a felicitat Andi, in timp ce Mihai le-a laudat copiilor indemanarea. Cu toate ca Petre nu a fost convins de numarul celor trei, Andra si Andi au hotarat sa le mai acorde o sansa sa arate ce pot si in etapa viitoare, in care au trecut cu doi de “Da”.

Aliona Katana a venit hotarata sa “rupa sala”, insa cel care a ajuns in colimator a fost nici mai mult nici mai putin decat Smiley. Aliona i-a aplicat un masaj energic cu manuchiuri de frunze, iar Pavel s-a oferit voluntar sa isi incerce abilitatile de “terapuet” tot pe spatele lui Smiley, spre amuzamentul intregii sali. “Eu n-am inteles nimic din momentul asta”, a concluzionat Mihai Petre, iar moldoveanca nu a trecut mai departe in competitia talentelor.

Seara au incheiat-o in stil mare membrii trupei Angels, adica fachirul Alexandru si sotia sa, Irina, care au socat audienta si au facut-o pe Andra sa apese “X-ul” de frica. Fachirul a inghitit flacari, a scuipat foc, a mancat sticla si s-a apropiat periculos de mult de masa juriului cu o anaconda uriasa incolacita in jurul gatului. Adrenalina a atins cote maxime printre cei prezenti cand Alexandru si-a bagat capul sarpelui in gura. “Cineva ne incearca noua limitele”, a spus Andi.Un lucru insa este sigur: “impactul asupra publicului este unul puternic”, a conchis Mihai Petre, iar trupa Angels va reveni sa faca spectacol si in urmatoarea etapa a competitei.

Vinerea viitoare, 28 februarie, de la 20:30, telespectatorii isi vor lua din nou doza de spectacol total, intr-o noua serie de preselectii a celui mai tare show de divertisment din tara, “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

 

 


 

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. Vezi cele mai interesante momente din a doua editie
Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. Vezi cele mai interesante momente din a doua editie

Vineri, 21 februarie, de la 20:30, in cea de-a doua editie “Romanii au talent”, Andra traieste clipe de groaza pe care nu le va putea uita prea curand.

Florian Carpaci, contorsionistul care a uimit la Romanii au talent, a murit
Florian Carpaci, contorsionistul care a uimit la Romanii au talent, a murit

Presa locala din Deva vine cu o veste trista miercuri seara. Florian Carpaci, contorsionistul care la 82 de ani a impresionat in show-ul "Romanii au talent" a incetat din viata.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.