Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România 2022. „Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva”

Ultima actualizare: 25-01-2022 23:36
andreea tonciu
Pro TV

Survivor 2022. O nouă eliminare din competiția Survivor România a avut loc marți. Cei propuși pentru excluderea din echipa „Faimoșilor” au fost Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță.

„Pentru unul dintre concurenți este ultimul act al prezenței în Survivor România 2022”, a spus prezentatorul Dan Pavel.

Anunțul a avut loc în cadrul consiliului de nominalizare. În urma voturilor publicului, Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România. „Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îți mulțumim și îți urez drum bun”, a spus Dan Pavel.

Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă", a reacționat Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată.

Survivor România. Xonia și Roxana Ciuhulescu, primele eliminări din echipa „Faimoșilor”

Până acum, din echipa Faimoșilor au fost eliminați Xonia și Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a părăsit, luni, Survivor România din motive medicale. „Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară, și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus prezentatorul, luni, Daniel Pavel.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO