Andreea Marin, despre despartirea de Stefan Banica Jr.: Nu voi acorda interviuri pe acest subiect

Ultima actualizare: 18-01-2013 02:25
Andreea Marin, Stefan Banica

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Andreea Marin multumeste pentru sprijinul primit dupa despartirea de Stefan Banica Jr. si dezvaluie ce planuri are pentru viitorul apropiat. 

Vedeta marturiseste in mesajul de pe Facebook ca a rupt legatura cu lumea virtuala si sursele de informare, deoarece avea nevoie de liniste si sa petreaca mai mult timp cu fiica ei.

Ea a reamintit ca nu va acorda interviuri in care sa vorbeasca despre divortul de Stefan Banica Jr.

"Pentru mine, acasa inseamna Romania, unde am de gand sa raman pana cand voi apune", mai precizeaza Andreea Marin.

Mai jos puteti citi mesajul integral, asa cum a fost el postat pe pagina de Facebook a Andreei Marin:

"Am rupt orice legatura cu lumea virtuala si cu sursele de informare pentru cateva zile, pentru ca mintea mea avea nevoie de liniste, sufletul meu de regasire, copila mea de mine, toata, numai a ei. Sper sa-mi intelegeti nevoia de echilibru si in acelasi timp va multumesc pentru ca ati venit in numar neasteptat, coplesitor de mare alaturi de mine cu vorbe bune, cu respect si intelegerea faptului ca suntem, inainte de orice, oameni. Cu sentimente, cu limite, cu bucurii si tristeti, ca oricare dintre voi, dealtfel. Sa descopar atata bun simt adunat in randurile voastre pe aceasta pagina in ultimele zile a fost pentru mine un adevarat balsam pentru suflet, nu vreau sa fiu poate prea sentimentala, dar asta simt sa fac: sa va multumesc! O vorba buna poate valora enorm la momentul potrivit. Si vreau sa va spun ca inteleg ca e greu sa accepti o astfel de veste cand e vorba de un cuplu de care chiar iti pasa, de ani buni, mai presus de vorbele ce vin si fug zi de zi, dar imi doresc sa aveti incredere ca acest moment din viata are la baza cumpatarea, maturitatea, discernamantul, impacarea, intelegerea, pretuirea pentru tot ce am construit bun in ultimii 7 ani si dragostea pentru copii, care merita tot efortul parintilor pentru a fi protejati. Va multumesc voua, celor ce au inteles nevoia noastra de discretie si de a avea o relatie eleganta, calda si in continuare si va reamintesc faptul ca nu voi acorda interviuri pe acest subiect, dar abia astept sa ma intorc cu forte proaspete si sa ma apuc de treaba, de proiectele noi care ma asteapta acasa sau, din cand in cand, peste hotare, si care va sunt dedicate. Cineva m-a intrebat unde inseamna "acasa" pentru mine. Raspunsul e acelasi ca intotdeauna: acolo unde mi-e rostul, in Romania, si unde am de gand sa raman pana cand voi apune. Pe curand, cu drag si cu respect, Andreea"

Citeste si: Cel mai scump mesaj din istoria Facebook. Cat platesti ca sa spui asta

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO