Andra și Mario Fresh au cucerit internetul. În 12 ore, „Brațe străine” are 500.000 de vizualizări și este pe 7 în Trending

Dată publicare: 09-07-2020 14:52
Dată actualizare: 09-07-2020 17:29


Mario Fresh si Andra

Andra și Mario Fresh au lansat împreună melodia „Brațe străine”, care în doar 12 ore a strâns 500.000 de vizualizări și a ajuns pe locul 7 în trending.

După ce Costi Ioniță a luat cu asalt trendingul pe YouTube, producând primele trei piese care se regăsesc în acest top (Jador feat. Emilia, Dodo și Jay Maly - Jale; Ruby feat. Florin Salam – Rapido; Anna Lesko feat. Culiță Sterp – Ivanko), acum Andra și Mario Fresh vin tare din urmă și pare că vor deveni rapid numărul 1.

„Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu”, a afirmat Mario Fresh.

„Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară”, a încheiat Andra.

Vezi și: Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO