Actrita Tori Spelling, spitalizata din cauza stresului si a anxietatii

Tori Spelling

 Tori Spelling a fost spitalizata din cauza stresului si a anxietatii, in luna octombrie, dupa ce a fost criticata pentru declaratiile ei controversate la adresa actritei Katie Holmes in noua ei carte, "Spelling It Like It Is".

Tori Spelling, una dintre vedetele serialului "Beverly Hills 90210", a fost criticata de multe persoane dupa ce a afirmat in noua ei carte ca actrita Katie Holmes este "falsa" si incapabila sa cante.

In urma numeroaselor critici aparute dupa aceste afirmatii, Tori Spelling a fost nevoita sa se interneze si sa primeasca tratament contra anxietatii.

"Tori a fost spitalizata din cauza stresului si a anxietatii timp de cateva zile, pentru ca a primit numeroase critici dupa dezvaluirile pe care le-a facut in cartea ei. Nu a anticipat absolut deloc faptul ca declaratiile ei vor genera astfel de reactii. A devenit foarte nelinistita din cauza faptului ca va trebui sa isi apere afirmatiile din carte intr-o serie de interviuri in mass-media si a decis ca are nevoie sa fie spitalizata", a explicat o sursa pentru site-ul RadarOnline.com.

Tori Spelling, care este foarte ocupata in aceasta perioada cu activitatile de promovare a cartii sale, si-a revenit si acum se simte foarte bine.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

In cartea "Spelling It Like It Is", Tori Spelling, care are patru copii cu sotul ei Dean McDermott, a descris o scurta intalnire pe care a avut-o cu Katie Holmes in biroul lui Eric Vetro, un renumit profesor de muzica din Hollywood.

"In timp ce asteptam in fata biroului sau, am auzit-o pe persoana care era programata inaintea mea lucrand cu el in acea camera. Era o actrita care canta ingrozitor de prost. Acest lucru m-a facut sa ma simt mai bine. L-am auzit luandu-si la revedere si apoi actrita a iesit din birou. Era Katie Holmes", a scris Tori Spelling.

"Nu am stiut ce sa fac, dar trebuia sa ne imbratisam sau sa ne strangem mainile. Insa semnalul transmis de ea a fost imediat si foarte clar: «Sa nu cumva sa te apropii de mine»", a adaugat actrita americana.

Tori Spelling, in varsta de 40 de ani, urmeaza sa revina pe micul ecran in primavara anului 2014 cu un nou reality show, "Tori & Dean: Cabin Fever".

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Sotul lui Tori Spelling si-a tatuat din nou chipul actritei.
Sotul lui Tori Spelling si-a tatuat din nou chipul actritei. "De data asta, intr-un loc intim"

Tori Spelling, cunoscuta publicului din Romania pentru rolul din Beverly Hills, are o bucurie speciala in viata. Aceea de a "da din casa" pana si detaliile care ar trebui sa ramana private.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.