Accident la schi: a ramas atarnat cu capul in jos si fara pantaloni!

Ultima actualizare: 21-05-2012 19:50
schior

Intr-un accident cel putin ciudat petrecut la schi, un barbat s-a trezit brusc dezbracat si agatat de un telescaun, atarnand la cativa metri deasupra solului, anunta The Smokin Gun.

Schiorul in varsta de 48 de ani care isi petrecea vacanta de iarna in luxoasa statiune Vail din Colorado, SUA, nu si-a imaginat ce pericole il pandesc chiar in prima zi a lui 2009, cand s-a urcat intr-un telescaun.

Se pare ca sezutul telescaunului nu era complet fixat, asa ca barbatul a alunecat din acesta. Schiul drept i s-a intepenit in telescaunul care isi incepea ascensiunea, iar claparul i-a ramas bine prins in schi, asa ca barbatul a fost luat pe sus cu forta.

Nu la fel s-a intamplat si cu pantalonii schiorului ghinionist, care s-au desfacut si l-au lasat pe barbat cu "bijuteriile"  atarnand in aer, iar cei care l-au vazut in aceasta pozitie nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul.

Cu toate ca telescaunul a fost oprit la scurt timp, barbatul a ramas in pozitia incomoda mai mult de un sfert de ora, pana cand angajatii instalatiei au reusit sa-l salveze.

Citeste și...
Pe tocuri, pe partie!
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO