A murit actorul Dennis Farina, cunoscut pentru serialul "Lege si Ordine"

Ultima actualizare: 25-07-2013 00:00
Dennis Farina

Dennis Farina, actorul cunoscut pentru rolurile din serialele "Law & Order", "Luck" si "New Girl" s-a stins din viata la 69 de ani.

Cunoscut pentru rolurile sale de mafiot sau detectiv, Dennis Farina a murit luni, in Scottsdale, Arizona, la varsta de 69 de ani din cauza unui cheag de sange la plamani, potrivit Hollywood Reporter.

"Suntem profund intristati de moartea unui mare actor si a unui barbat minunat" a declarat reprezentantul sau intr-un comunicat de presa.

Farina s-a mai facut remarcat in productii precum "Midnight Run", "Get Shorty", "Saving Private Ryan", "Out of Sight" si "Snatch". Dick Wolf, creatorul serialului "Law & Order", unde Farina l-a interpretat pe detectivul Joe Fontana a trimis condoleante familiei. "Am ramas uimit si profund indurerat de aceasta veste. Moartea lui a fost total neasteptata."

Faimos pentru accentul si mustata sa, Dennis Farina s-a nascut in 1944, in Chicago, unde a servit ca politist timp de 18 ani. A inceput sa joace in filme la varsta de 37 de ani. Dennis Farina are 3 copii, unul dintre ei, Joe Farina, este si el actor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO