A fost inventat robotul care te ajuta sa slabesti

Dată publicare: 01-06-2010 00:00
Dată actualizare: 13-09-2012 23:12


A fost inventat robotul care te ajuta sa slabesti...
A fost inventat robotul care te ajuta sa slabesti...

Daca ai vointa... poti muta muntii! Asa si-a spus un tanar inventator din Hong Kong, care a vrut sa-i ajute pe cei care vor sa slabeasca. El le-a construit un ajutor de nadejde, care ii motiveaza sa se tina cu dintii de dieta.

Este vorba de un robotel, pe nume Autom, care preia rolul de antrenor personal si nu se lasa pana cand nu-ti atingi scopul pe care singur ti l-ai fixat.

Acest antrenor neobosit se va asigura ca n-o sa-l ignori si n-o sa-l lasi sa se prafuiasca intr-un colt.

Cory Kidd, inventator: "Incepe prin a-ti da binete, apoi te intreaba cat ai mancat si cate exercitii ai facut. Compara apoi raspunsurile cu tintele pe care singur ti le-ai fixat, reactioneaza, iti da un sfat".

In campania de testare a robotului, 45 de persoane supraponderale au primit misiunea de a slabi prin diverse metode.

Cele 15 care au avut privilegiul de a testa abilitatile lui Autom au obtinut cele mai bune rezultate. N-o sa credeti, dar metoda mizeaza pe ... "sfanta rusine".

Cory Kidd, inventator: "Unul dintre cele mai importante aspecte este ca ai contact vizual cu robotul, te priveste in ochi in timp ce interactionati".

Asa ca, de voie de nevoie, subiectii testului s-au imprietenit cu robotii. Versiunea engleza a lui Autom va fi disponibila peste cateva luni la pretul de 500 de dolari.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO