A facut 7 ani de patinaj viteza de performanta. Andi Moisescu, despre lucruri din viata lui

12-12-2013 21:06


Andi Moisescu

 Andi Moisescu, prezentatorul emisiunii "Apropo TV", a povestit la "Weekend cu Monica Dascalu", ProTv International, despre viata in televiziune, dar si despre pasiunile lui.

“Din punct de vedere vizual nu a fost cel mai fericit debut. Lucram la ProFM, in radio, acolo unde poti fi one man show si am avut mereu incredere in vocea mea. Dar din punct de vedere vizual, nu a fost cel mai fericit debut – la Ora 7 Buna dimineata, alaturi de Florin Calinescu cand era atat de evidenta diferenta intre noi. Am inteles repede ca asta este alta meserie si, ca sa va dati seama la ce ma refer, dupa a 2-a, a 3-a editie m-am intalnit cu Andreea Esca. Mi-a spus cu toata sinceritatea, ca de altfel si niste prieteni de-ai mei, ca la radio ma asculta", a povestit Andi.

"Sper sa raman intotdeauna normal, sa dau cu matura, cu aspiratorul. Noi ne impartim sarcinile si cred ca de asta se unesc doi oameni intr-o familie sa se completeze si sa munceasca impreuna”, a mai spus prezentatorul TV.

Spalatul vaselor, sa fac ordine in casa sunt activitati care ma relaxeaza si imi aduc energie atunci cand sunt obosit”, spune Andi Moisescu.

O alta informatie mai putin cunoscuta este aceea ca el a facut 7 ani de patinaj viteza de performanta.

Sursa: PRO TV INTERNATIONAL

Tags: andi moisescu,

VIDEO PROTVPLUS.RO