(P) UNICOM STARKER Italia și Gresie Premium au adus în România cea mai bună calitate de plăci de Gresie și Faianță

(P) UNICOM STARKER Italia și Gresie Premium au adus în România cea mai bună calitate de plăci de Gresie și Faianță
Pro TV

Unicom Starker este una dintre cele mai populare game de gresie și faianță italiene moderne, ce oferă un nivel ridicat de stil, calitate si versatilitate.

Plăcile sunt potrivite atât pentru uz rezidențial, cât și comercial și pot fi utilizate pentru o mare varietate de aplicații, de la perete la podea, cât și în interior și exterior. Dacă sunteți în curs de amenajare a locuinței sau doriți o schimbare de calitate, cu materiale premium, selectați modelele potrivite și completați-vă designul uniform.

UNICOM STARKER Italia Gresie și Faianță – descoperiți întreaga colecție prin Gresie Premium

Unicom Starker Italia este recunoscut pentru calitatea remarcabilă a produselor oferite. Brandul este disponibil pe cele mai importante piețe mondiale de gresie și faianță, fiind prezent în proiectele de design ale arhitecților și designerilor de top. Compania a revoluționat designul plăcilor cu un număr semnificativ de modele de top, care au devenit un bestseller.

În România, Gresie Premium este reprezentanța de vânzări a Unicom Starker Italia. Filosofia brandului are la bază o strategie dinamică, combinată cu cercetarea tehnologică de vârf și convingerea unui sentiment al stilului. Plăcile sunt realizate dintr-un porțelan italian de calitate premium, prin presare dublă. Acest lucru le conferă durabilitate, rezistență la pete și un aspect luxos și elegant toată viața.

Atenția constantă asupra celor mai recente tendințe în design interior și performanța tehnică excelentă oferită, face ca plăcile de gresie și faianță să fie potrivite pentru toate tipurile de arhitecturi. De la clădiri rezidențiale vechi sau noi, până la cele comerciale, plăcile sunt ideale atât pentru amenajări interioare, cât și pentru cele exterioare.

Gama largă de plăci pentru podele interioare și exterioare oferă soluții diversificate ca materiale, stiluri și prețuri, pentru toți clienții, ținând cont de ultimele tendințe. Depozitul de gresie și faianță Gresie Premium, face ca alegerea și comandarea plăcilor perfecte pentru amenajarea spațiului interior sau exterior din fiecare locuință sau zonă comercială, să fie mai ușoare și eficiente.

Unicom Starker comercializează plăci la prețuri competitive, pentru toate buzunarele. Colecțiile Piatră, Lemn, Parchet, Dușumea, Modern/Contemporan, Exterior 2thick 20 mm, în variate tonuri cromatice și tipodimensiuni, cu detalii specifice ale conceptului, alături de piese speciale pentru un aspect finisat complet, profile de treaptă, plinte, listinguri, mozaicuri, sunt preferatele arhitecților, designerilor de interior, investitorilor, dezvoltatorilor, beneficiarilor finali, fiind ideale pentru orice proiect.

Descoperiți colecțiile Unicom Starker și oferiți o doză de rafinament interiorului locuinței

Unicom Starker este un nume devenit sinonim cu materialul ceramic de calitate premium. Oferă un catalog divers de opțiuni de produse, pe care Gresie Premium le prezintă cu mândrie tuturor clienților.

Înainte de a începe un proiect de amenajare interioare și de a alege plăcile de gresie și faianță folosite, este important să cunoașteți toate opțiunile existente pe piață. Unicom Starker reprezintă o alegere desăvârșită, datorită vastelor colecții de plăci. Pe lângă un design aspectuos, oferă o calitate excepțională, care vă va permite să obțineți o amenajare fastuoasă.

Stabiliți designul și selectați plăcile potrivite în culorile și texturile care stabilesc și dezvoltă o estetică captivantă, plăci ce pot fi regăsite pe https://gresiepremium.ro/product-category/unicom-starker-italy sau la sediul showroom-ului în București.

Descoperiți modelele plăcilor de gresie și faianță oferite, pentru a trece în revistă posibilități interesante pentru decorarea spațiului.

• Gama de gresie porțelanată Breccia se descrie printr-un aspect rafinat și la modă, ce imită piatra, fiind perfectă pentru interioarele moderne și minimaliste;

• Plăcile cu textură de beton reprezintă complementul perfect pentru arhitrcturile contemporane;

• Plăci de porțelan cu un farmec străvechi și o eleganță atemporală;

• Modele contemporane animate de reflexii întunecare, intense;

• Piese clasice, redate prin texturi sofisticate, moi și nuanțe calde;

• Gresie și faianță concepute special pentru a modela suprafețele arhitecturale rezidențiale și comerciale;

• Plăci cu aspect de stejar, ce exprimă povești străvechi, texturi parcă uzate de timp și nuanțe calde;

• Modele ce imită puternic piatra naturală, definite prin texturi bogate, colorate, pentru efecte puternice;

Întreaga gamă de plăci Unicom Starker cuprinde modele de faianță și gresie pentru baie, modele de gresie pentru living, gresie pentru terase, gresie dormitor, faianță tip marmură, faianță rustică, absolut remarcabile, ideală pentru băi de lux moderne, zone de living definite sau dormitoare avangardiste.

Obțineți un aspect natural și autentic cu ajutorul plăcilor de gresie și faianță de interior, perfecte atât pentru podea, cât și pentru pereți. Modelele de plăci sunt variate, astfel încât să puteți obține un aspect modern, caracteristici grozave, cu un efect natural și realist.

Plăcile cu un finisaj lucios se potrivesc mai multor amenajări. Pot fi utilizate atât în bucătării, cât și în băi, fiind excelente pentru zonele cu splashback. Cu un design subțire și un farmec sofisticat, reprezintă o modalitate excelentă pentru a moderniza și a adăuga un strop de culoare camerei.

Dacă doriți să actualizați și modernizați decorul exterior, condimentați spațiul cu modele de gresie terasă cu aspect natural. Veși reuși să adăugați puțină textură și interes spațiului.

Eleganță și calitate – mix de încredere pentru un proiect durabil

Folosirea tehnologiei ceramice de cea mai înaltă calitate, este elementul definitor, pentru care Unicom Starker este cunoscut. De la modele de gresie și faianță pentru baie clasice și rustice, până la modele de gresie pentru living și faianță imitație marmură cu aspect modern, brandul este capabil să ofere orice tip de plăci, pentru orice aspect doriți să creați.

Există o mulțime de motive pentru a vă convinge de investiția în plăcile italiene de înaltă calitate, ce cuprind gresie și faianță. Atunci când nu știți ce modele de faianță și gresie baie sau gresie sufragerie ori bucătărie să alegeți pentru renovarea casei, plăcile italiene reprezintă cu siguranță cea mai bună alegere. Iată de ce merită să selectați pentru amenajări interioare gresie și faianță de la producătorul italian.

Plăcile italiene de gresie și faianță reprezintă rezultatul final al unor cercetări și inovații serioase. Fiecare placă combină o excelență tehnologică și un design complex. Acest lucru oferă o bună durabilitate și un aspect vizibil mai bogat, fiecărei amenajări interioare.

Gresia și faianța italiană combină confortul plăcilor împreună cu aspectul bogat al materialelor naturale de pardoseală precum lemnul sau marmura. Designul este imitat la perfecție, fiind aproape imposibil de realizat faptul că materialele utilizate pentru decorarea pereților sau podelelor, nu sunt materiale naturale.

Prin procesul de realizare, plăcile de gresie și faianță sunt rezistente la lichide. Motivul principal pentru care tot mai mulți consumatori aleg acest tip de amenajare interioară, este ușurința de întreținere și curățare zilnică. Plăcile suportă scurgeri de lichide, fără să petele să rămână imprimate în design.

Dacă doriți să amenajați un living cu gresie lucioasă sau un dormitor cu gresie de lux, plăcile italiene sunt alegere perfectă. Avantajul constă în gradul de porozitate scăzut, ce nu permit pătrunderea unei cantități mari de lichid.

Plăcile italiene sunt excepțional de durabile și robuste. Combinația ideală de durabilitate și estetică fascinantă, transpun plăcile în candidatul perfect pentru orice zonă interioară sau exterioară. Pot fi utilizate atât în zonele cu trafic intens, cât și în dormitoare sau în spații mai puțin tranzitate.

Plăcile de gresie italiană sunt cunoscute pentru rezistența lor la foc. Gresia italiană este unul dintre cele mai ignifuge materiale ce poate fi ales pentru amenajarea locuinței sau spațiilor comerciale. În cazul unui incendiu, acestea vor ajuta la stingerea focului, oprind răspândirea flăcărilor.

Dacă sunteți în căutarea unui design ideal și a unei estetici perfecte, Unicom Starker Italia și Gresie Premium deține know-how-ul și plăcile necesare pentru a realiza acest lucru. Pentru a afla mai multe despre plăcile de gresie modernă, gresie terasă, parchet care imită gresia, fap, gada ceramică, gresie lux, faianță care imită piatra, lastră ceramică, modele de faianță pentru baie și pentru a descoperi piesele potrivite pentru amenajări interioare gresie și faianță, Unicom Starker vă stă la dispoziție cu toate colecțiile expuse în showroom-ul Gresie Premium Otopeni, zilnic.

Fiecare spațiu dispune de un farmec unic, personal, ce necesită un finisaj care să ofere atractivitate și să completeze întregul aspect. Având la bază această premisă, producătorul de gresie și faianță italian, vine cu o gamă extinsă, uimitoare de plăci de cea mai înaltă calitate, menite a oferi o schimbare revigorantă.
 


 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum să îți menții forma fizică acasă
(P) Cum să îți menții forma fizică acasă

Menținerea formei fizice acasă a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi, în special în contextul în care accesul la săli de sport poate fi limitat sau preferăm să ne exercităm în confortul propriei locuințe.

(P) Top 3 microbuze pentru afaceri: ghidul cumpărătorului
(P) Top 3 microbuze pentru afaceri: ghidul cumpărătorului

Microbuzele pot fi o investiție înțeleaptă pentru orice afacere.

(P) Audio Alfa: cele mai noi și performante aparate auditive Phonak în 2024
(P) Audio Alfa: cele mai noi și performante aparate auditive Phonak în 2024

Audio Alfa, companie recunoscută pentru calitatea serviciilor sale și pentru soluțiile auditive inovatoare pe care le oferă, a adus pe piața românească cele mai noi aparate auditive Phonak.

Recomandări
Rusia reacționează oficial la cererea Transnistriei de a primi ”protecție”: ”Este una dintre prioritățile noastre”
Rusia reacționează oficial la cererea Transnistriei de a primi ”protecție”: ”Este una dintre prioritățile noastre”

Sunt tensiuni în creștere la granița Republicii Moldova. Regiunea separatistă Transnistria a cerut protecția Rusiei împotriva unui așa-zis război economic, declanșat de guvernul de la Chișinău.

Cum a fost posibil ca cele două metrouri să se ciocnească la Timpuri Noi. Sistemele de siguranță nu sunt complet automatizate
Cum a fost posibil ca cele două metrouri să se ciocnească la Timpuri Noi. Sistemele de siguranță nu sunt complet automatizate

Au loc mai multe anchete în urma unui incident extrem de grav, petrecut la metroul din Bucureşti. Sute de pasageri au fost în pericol după ce două trenuri s-au ciocnit în stația Timpuri Noi, pentru că au ajuns pe aceeaşi linie.

Aliații PSD-PNL anunță candidatul comun la Primăria Capitalei cu 3 luni înainte de alegeri. Cine e în cărți: ”E o nebunie”
Aliații PSD-PNL anunță candidatul comun la Primăria Capitalei cu 3 luni înainte de alegeri. Cine e în cărți: ”E o nebunie”

Liderii coaliției vor spune cine este candidatul pentru Primăria Capitalei abia la mijlocul lunii martie.