(P) Ce să faceți cu anvelopele de iarnă vechi?

(P) Ce să faceți cu anvelopele de iarnă vechi?

Acum că a venit toamna, este momentul potrivit să începeți să vă gândiți la schimbarea cauciucurilor mașinii.

De ce spunem acest lucru? Pentru că ne dorim ca dumneavoastră și cei dragi să fiți în siguranță tot timpul, mai ales atunci când folosiți mașina să vă deplasați. Însă, dacă să spunem că deja v-ați ales anvelopele iarnă potrivite pentru acest an, iar cu cele vechi nu știți ce să faceți, stați fără griji. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale. Vrem să vă inspirăm la câteva decorațiuni pentru curtea familiei, pe care le puteți confecționa din anvelope de iarnă folosite. Veți vedea cum terenul dumneavoastră prinde culoare și personalitate, numaidecât. Să începem!

Dacă dispuneți de o pereche de anvelope/cauciucuri de iarnă sau anvelope all season cu care nu știți ce să faceți, având în vedere că sunt folosite și și-au pierdut din utilitate, atunci fiți atent: puteți decora casa și împrejurimile cu ele! În continuare, vom detalia fiecare din următoarele idei, pentru a vă ajuta pe această cale. Puteți folosi anvelopele pentru: un raft în garaj, un leagăn pentru copii, figurine de decor sau ghivece pentru grădină. Haideți să aflați mai multe, de mai jos.

· Cum puteți refolosi anvelopele vechi?

1. Prima noastră idee se îndreaptă spre refolosirea anvelopelor iarnă drept rafturi în garaj. Dacă aveți o casă mare, ce dispune și de garaj, nu ezitați să luați în considerare această idee. Tot ce trebuie să faceți este să fixați cu atenție anvelopa pe perete, cu ajutorul unui cui sau al unei sfori, și apoi veți putea depozita în ea orice unelte, accesorii sau alte obiecte folositoare doriți. Bineînțeles că vă recomandăm să curățați cauciucul cât se poate de profund înainte să îl folosiți la un astfel de proiect, dar probabil că ați fi făcut acest lucru, chiar și dacă nu vă menționam noi. Iar dacă vă doriți să adăugați un plus de stil întregului ansamblu, puteți chiar și să vopsiți anvelopa cu o culoare complementară garajului. Dați-vă frâu liber imaginației și cu siguranță veți crea un design minunat.

2. A doua idee de refolosire a anvelopelor iarnă este transformarea lor în leagăne pentru copii. Dacă aveți copaci sau pomi fructiferi în curte, atunci puteți face acest proiect foarte rapid și ușor. Tot ce aveți nevoie sunt anvelopele în cauză, câteva sfori groase și pernuțe pentru șezut. Legați cauciucurile cât de bine puteți de una din crengile copacului, apoi așezați o pernuță în zona de șezut și lăsați-vă copiii să se bucure de un super loc de joacă, din confortul propriei curți.

Citește și
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

3. Următoarea noastră idee este refolosirea anvelopelor drept figurine de decor. Acest proiect necesită puțin mai multă îndemânare decât cele menționate anterior, însă se poate duce la bun sfârșit, negreșit. Puteți chiar să cereți ajutorul partenerului sau al copiilor, dacă simțiți nevoia. Tot ce trebuie să faceți este să puneți anvelopele unele peste altele, să le lipiți cu atenție și să începeți să le pictați fie într-un om de zăpadă (că tot de apropie iarna), fie într-un pitic de grădină, sau poate chiar într-unul dintre personajele preferate al copiilor. Cu siguranță vă veți uimi familia dacă optați pentru această variantă ingeniosă.

4. Și nu în ultimul rând, a patra idee din articolul de azi este transformarea anvelopelor iarnă folosite în ghivece pentru grădină. Dacă partenerul sau partenera dumneavoastră este pasionat/ă de grădinărit, atunci această idee cu siguranță îl/o va uimi. Nu trebuie decât să curățați cu atenție cauciucurile, ca și în cazurile precedente, și să le refolosiți la plantat. Puteți pune la crescut atât plante aromatice, cât și legume, fructe sau chiar flori. Decizia stă la latitudinea dumneavoastră și a persoanei iubite. Apoi, la primăvară, veți vedea cum ideea dumneavoastră a dat roade, la propriu. Puteți chiar și să pictați într-un stil rustic anvelopele, dacă vă doriți, bineînțeles. Așa, veți da un plus de stil și eleganță decorului.

Și iată cum, după citirea sfaturilor noastre, ați ajuns la final. Sperăm că acest articol v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să refolosiți anvelopele (allseason sau de iarna)într-un mod cât mai ingenios. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe ponturi. Vă dorim happy crafting!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Românii abia dacă apucă 10 ani de pensie. Ce speranță de viață avem față de Europa: ”Trăim vremuri grele”
Românii abia dacă apucă 10 ani de pensie. Ce speranță de viață avem față de Europa: ”Trăim vremuri grele”

Speranța de viață a crescut cu un an în ultima vreme în țara noastră, dar tot ne aflăm la coada clasamentului european.  

Purtătorul de cuvânt al PNL: După 9 iunie se decide dacă va fi modificată data alegerilor prezidențiale
Purtătorul de cuvânt al PNL: După 9 iunie se decide dacă va fi modificată data alegerilor prezidențiale

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat vineri seara că după alegerile din 9 iunie se va discuta la nivelul coaliţiei de guvernare dacă va fi modificată data alegerilor prezidenţiale.

Rezultate finale în cazul fetiței de 4 ani și a bunicii moarte după ce au mâncat pește. O bacterie comună le-a adus sfârșitul
Rezultate finale în cazul fetiței de 4 ani și a bunicii moarte după ce au mâncat pește. O bacterie comună le-a adus sfârșitul

Fetița de 4 ani și bunica ei moarte în Călărași după ce au mâncat pește și mici și-au găsit sfârșitul din cauza unor bacterii comune, care se găsesc peste tot în jurul nostru, potrivit rezultatelor finale de laborator ale DSVSA Călărași.