(P) Black Friday la AltgradAuto

piese
StirilePROTV

Piese originale pentru mașini nemaipomenite. În perioada 27, 28 și 29 noiembrie, puteți cumpăra piese originale pentru mașinile Ford la prețuri accesibile, în zilele cu cele mai mari reduceri din an.

Creat din dragoste pentru mașinile Ford, AltgradAuto vă pune la dispoziție piese originale, alături de un service în cadrul căruia veți întâlni specialiști pregătiți temeinic.

Dacă aveți nevoie de piese auto pentru Ford Fiesta, bucurați-vă în voie de prețurile promoționale și întoarceți-vă la experiențele nemaipomenite și neasemuite create de această mașină. Creată ca o celebrare a tehnologiei și a modificărilor benefice pe care le aduce în viețile noastre, mașina aceasta este un mix al confortului, plăcerii, eficienței, aspectului atrăgător și robusteții plăcute. Precum orice lucru care este supus uzurii, indiferent de problema avută, prin intermediul unei diagnosticări computerizate vom reuși să vedem care piesă cauzează problema. La AltgradAuto tratăm fiecare mașină în ansamblul ei, ca un tot unitar, într-un sistem bine închegat de interdependențe.

Așa cum în organismul uman un organ afectat le periclitează, în mod automat, și pe celelalte, și-n cazul unei mașini lucrurile sunt asemănătoare. O piesă care nu funcționează bine, înlocuită necorespunzător poate crea probleme felurite și în viitor. În cazul pieselor originale, aveți la îndemână garanția și vă puteți continua activitățile profesionale și personale în deplină siguranță.

Având în vedere frumusețea mașinilor Ford Fiesta, a confortului și a experienței unice, grație legării acestora de tehnologie, posibilitatea de a înlocui o piesă avariată cu una originală la un preț imbatabil este o investiție cu efecte favorabile pe termen lung. În cadrul service-ului AltgradAuto puteți oricând să cereți o diagnosticare computerizată și să vedem în profunzime unde anume s-a strecurat o anumită eroare.

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

În cadrul service-ului puteți apela la următoarele servicii: diagnoză computerizată, tester, reparații motor, electrică auto, reparație direcție suspensie, reparații frână, transmisie ambreiaj, cutie de viteze, cât și service roți și vulcanizare. Toate acestea reprezintă întreaga viață a unui automobil, iar asigurarea că totul funcționează bine ori dimpotrivă vă va da șansa de a preîntâmpina problemele care ar putea să vă creeze neplăceri în viitor.

Diagnoza auto – un pas înainte pentru „medicina” automobilă

La AltgradAuto puteți să alegeți una dintre cele două diagnoze. Diagnoza Bosch Kts 540 pentru sistemele auto moderne. Pentru această diagnoză echipa are în componența acestuia un inginer auto calificat, dispunând de echipamente de diagnoză marca Bosch. Plecând de la excelența produselor Bosch, prin acest tip de diagnoză putem depista problemelor următoarelor branduri de mașini: Ford, Opel, Mazda, VW, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Mercedes, BMW, Land Rover, Kia, Hyundai. Și diagnoza Ford IDS, pentru următoarele mărci Ford, Mazda, Jaguar, Land Rover. Prin intermediul acestei diagnoze se pot programa injectoare, reseta intervale service, programare PCM, ștergere erori și identificări erori electrice.

Prin conectarea la bord a unui tester special de diagnoză, se măsoară parametri reali ai mașinii și se compară cu cei care ar trebui să fie când aceasta este funcțională, iar acest lucru, atunci când ea are o problemă, vă permite să vedeți care sunt zonele/piesele afectate. Simplu și ușor, fără a mai demonta componente, diagnoza computerizată permite vederea stării mașinii, printr-o verificare completă. Puteți controla astfel fiecare problemă auto pe care o întâlniți, ba mai mult să descoperiți nereguli care nu au încă efecte evidente.

Comparativ cu diagnoza tradițională, cea computerizată este mai rapidă și mai eficientă, putând ca într-un timp foarte scurt să vă arate întreaga stare a mașinii, insistând pe acei parametri care nu corespund situațiilor naturale de funcționare fără nicio problemă. AltgradAuto crede astfel că diagnoza computerizată este imaginea fidelă a ,,medicinii” moderne pentru lumea automobilelor. Medicină care, iată, se bazează exclusiv pe tehnologie și înlesnește lucrurile atunci când aveți o problemă cu mașina dumneavoastră.

Din pasiune pentru mașini și excelență

 

Cu ocazia Black Friday la AltgradAuto, prețuri atrăgătoare vor avea și piesele pentru Ford Focus. Prin diagnosticare mai rapidă a nevoilor mașinii dumneavoastră și stabilirea, prin intermediul comunicării transparente a unui necesar de reparații, vom putea vedea dacă aceasta nu are și alte probleme despre care nu știați. Ni se întâmplă des, în cazul clienților noi, să ajungă-n service cu o anumită problemă și, prin intermediul diagnozei, să observăm că erau mai multe. Uneori se întâmplă ca ceea ce clientul considera ca fiind o problemă, să fie, de fapt, efectul unei stricăciuni mai mari. De aceea este foarte important, mai ales pentru astfel de mașini, ca diagnoza să fie clară și cuprinzătoare.

Personalul service-ului se specializează necontenit, astfel încât timpul de ședere al mașinii la noi să fie cât mai mic, dar mai ales, problema acesteia să fie rezolvată. Fără îndoială, învățarea continuă ne-a adus în acest punct, al unei pasiuni devotate pentru mașini și pentru munca pe care o depunem. Cu cât provocarea este mai mare în cazul problemelor unei mașini, cu atât suntem mai entuziasmați de acel moment când îi redăm mașina reparată unui client care nu mai credea de multă vreme într-o reușită.

Catalogul online pentru piesele Mondeo vă este la dispoziție atunci când aveți o problemă cu această mașină recunoscută de către alții, pe bună dreptate, ca un mix excelent între prezent și viitor. Rafinamentul și eleganța înscriu aceste mașini într-o lume-n care experiența șofatului este și o artă.

Pentru că o mașină este o investiție substanțială, iar trecerea de la un service la altul fără nicio rezolvare ori nu în întregime, uneori și la prețuri foarte mari, poate deveni supărătoare, AltgradAuto încearcă să-și îmbunătățească toate serviciile constant, depășindu-se pe sine. Calitatea trebuie să fie un criteriu suficient pentru alegerea unei piese noi. Cunoașterea în profunzime a unei mașini este, fără îndoială, drumul cel mai bun pentru a putea înfățișa clientului un service capabil să-l ajute în situații extrem de complexe.

Acesta este testul pe care vrem să-l trecem în fiecare zi, când un client ne trece pragul. Nicio mașină să nu plece din service-ul nostru fără să fie reparată așa cum se cuvine. Nu vrem să ridicăm din umeri, să fim în afara situațiilor. Acum, cu ocazia Black Friday, între 27-29 noiembrie, dați-i înapoi șansa mașinii dumneavoastră să strălucească și să fie la înălțime!

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front

Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.