(P) 3 accesorii ce le fac copiilor ziua mai frumoasă și părinților mai ușoară

Ultima actualizare: 15-09-2021 17:26
accesorii
StirilePROTV

Părinții au cea mai liniștită zi când cei mici au activități ce îi încântă și îi țin ocupați pentru mai multe ore.

Copiii sunt prinși în lumea jocurilor, iar părinții pot lucra, face ordine în casă sau pregăti în tihnă cina.

Echipa VisulParintilor.ro înțelege cât de important este să le ofere atât copiilor, cât și părinților exact ce au nevoie pentru a avea o zi frumoasă. Iată topul celor 3 accesorii care îi entuziasmează pe cei mici și le vin în ajutor părinților.

Leagănul electric Hot Mom asigură momente liniștite pentru bebeluș

 

Leagănul electric îl va face pe bebeluș să se simtă ca în brațele mamei. Dispozitivul îl leagănă ușor pe cel mic, în timp ce părinții sunt în preajma lui prin casă.

Cele 5 viteze pentru funcția de legănare îl fac potrivit pentru momentele în care bebele are nevoie să fie liniștit sau adormit.

Confortul și siguranța celui mic sunt pe primul loc. Coșul leagănului este realizat din bumbac 100%, fiind delicat cu pielea bebelușului și ușor de spălat.

Trotineta Hot Mom transformă orice loc într-un mini parc de distracție

 

Indiferent că se află în casă sau afară, copilul are parte de momente de joacă pline de bucurie.

În casă sau prin parc, trotineta este silențioasă, fiind realizată din materiale rezistente și atenuante la șocuri. Greutatea mică îi permite copilului să o care cu ușurință.

Datorită cadrului în trei trepte și a scaunului retractabil, trotineta este potrivită pentru copiii cu vârste între 2 și 9 ani.

Mașinuța Hot Mom Wiggle, la plimbare cu cel mic prin casă

 

Cum ar fi că mititelul să aibă o jucărie de care să fie absolut fascinat? Mașinuța Hot Mom îl va cuceri pe copil, dar și pe părinți.

Fără motor, baterii sau pedale, aceasta îl plimbă pe cel mic prin casă. Cu o simplă rotire a volanului, el străbate sigur și liniștit drumul din camera lui, spre sufragerie, bucătărie sau orice colțișor.

Orice drum prin casă devine o distracție pentru copii și o încântare pentru ochiii părinților.

Despre VisulParintilor.ro

 

VisulParintilor.ro oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO