Videochat cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Cum te afecteaza intrarea lui Marte in Leu

Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 10:58
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2011 10:02
Categorie: Videochat

La videochat-ul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre intrarea lui Marte in Leu si despre cum ne va influenta acest lucru in perioada urmatoare.

Marte, o planeta razboinica, intra in Leu, zodie de foc, ceea ce va da peste cap cam fiecare zodie in parte. Este motorul actiunii. Marte sta in Leu pana in luna noiembrie. Se implinesc lucurile care au fost tergiversate. Atentie la tot ce tine de zona cardio-vasculara.

Berbec

Leul e casa amorului. Iar Marte e patronul berbecului in casa dragostei. Apare un pretendent infocat. Atentie, pot fi declansate usor crizele de gelozie. Nativul din Berbec se poate ocupa de educatia copiilor sau de petrecerea timpului liber cu ceilalti membri ai familiei. E timpul pentru implinirea unui hobby.

Taur

Neti si Elena au vorbit despre asteptarile pe plan sentimental din urmatoarele luni

Jupiter e retrograd. Marte reprezinta casa. Rolul lui e sa repare: apa, lumina, pereti, ce se strica prin casa. E perioada pentru curatenie generala, pentru camara de iarna. Va ocupati de acte pentru casa, de sanatatea parintilor, a bunicilor. Atentie la ce si cum mancati. Casa 4 reprezinta stomacul.

Gemeni

Rezultate bune la invatatura. Atmosfera placuta la serviciu. Activitati extraprofesionale.  Intalniri placute cu vecinii, familia. Casa drumurilor scurte este activata. Pot legaliza acte. Isi schimba sau repara masina. Incep cursuri de soferie sau zbor. Se intalnesc cu rudele pe care nu le-au vazut de ceva vreme. Pot sa apara si ceva discutii.

Rac

Sanse de bani. Poate nu s-au luat niste bani la timp. Sau vin din mai multe surse. Se vinde ceva, o casa posibil. Achizitionari de electrocasnice. Posibilitate de a semna un contract sau de a renunta la un serviciu pentru un transfer.

Leu

O mare provocare. Marte trebuie sa-i stimuleze la toate nivelele si sa-i aduca in punctul de a realiza tot ce nu le-a iesit. Practic Marte ii obliga sa faca ceva. Se poate obtine lucrul dorit sau unul conjunctural. Ajung cumva in centrul atentiei: au parte de nume, succes la public, avantaje. Atentie, risc de gafe. Urmariti sanatatea. Aveti grija cu inima, circulatia sangelui.

Fecioara

Casa problemelor de sanatate. Iritare la stomac, intestin. Probleme inflamatorii. Poate sa fie afectat cineva din familie si sa va ocupati de persoana respectiva.

Balanta

Echilibru. Obtin o mana intinsa, niste aliati. Se poate desfasura un extrajob de pe urma caruia sa castige relatii sau bani. Merg la diverse manifestari.

Scorpion

Provocari pentru nativii acestei zodii. Atentie, nu va enervati.

Sagetator

O alianta puternica direct cu Marte. Capata putere, incredere, forta pentru a rezolva mai multe lucruri. Zodia legalizarilor. In plan sentimental, Uranus va crea multi ani de acum incolo instabilitate. Depinde de ascendent.

Capricorn

O perioada delicata legate de bani. Nevoie de a rescrie niste acte incat sa reflecte situatia actuala. Probleme inflamatorii care se pot rezolva cu medicante sau cu o interventie chirurgicala.

Varsator

Casa parteneriala este activata. Framantari la serviciu, restructurari, se modifica programul, contractele. Pe plan sentimental apar situatii in care revine cineva din trecut caruia sa-i dati o sansa noua. Dar atentie, de la certuri se poate ajunge usor la divort.

Pesti

Au probleme la serviciu. Si abia incep. Trebuie sa fie mult mai atenti. Multa munca in gospodarie. Probleme de sanatate. Se fac analize. Reparatii, cheltuieli cu locuinta.

Numerologie, numarul casei si pietrele pe care le putem avea in locuinta. Subiectul urmatorului videochat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Balanta. Afla de la Neti si Elena

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Balanta. Afla de la Neti si Elena

neti sandu

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan: Marte si Mercur sunt retrograde. Cum ne influenteaza

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Ce surprize ne asteapta de sarbatori

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Surprizele de care vom avea parte la locul de munca

Horoscop cu Neti Sandu si Irina Gologan. Cum ne influenteaza intrarea Soarelui in zodia Berbec

Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza Mercur retrograd

Neti Sandu si Elena Lasconi

Cum ne influenteaza intrarea in zodia Gemeni. Horoscop cu Neti si Elena

Cum ne influenteaza Eclipsa de Soare. Horoscop cu Neti si Elena

Cum influenteaza intrarea Soarelui in Taur fiecare zodie. Horoscop cu Neti si Elena

Primavara vine cu dragoste la pachet. Compatibilitati intre zodii. Horoscop cu Neti si Elena

Anul acesta impacarea vine de Martisor. Horoscop cu Elena si Neti

Horoscop cu Neti si Elena. Ce schimbari aduce Jupiter pentru fiecare zodie