Neti si Elena despre Mercur retrograd si intrarea in zodia Berbec

09-03-2012 15:00


Neti si Elena

Mercur intra in retrograd din data de 12 martie, pana in 4 aprilie. Afla totul despre cum ne va influenta aceasta schimbare, dar si intrarea in zodia Berbec.

Berbec

Influenta Mercur - Lucrurile vor arata mai bine la capitolul sentimental, Mercur a retrogradat in zodia voastra, iar din aprilie, cand va merge corect, apare un nou impuls de a restabili o relatie sau a avea una noua. Apoi dupa aprilie pana in octombrie, lucrurile vor merge iar incet din cauza lui Saturn care e si retrograd. Apar probleme legate de sfera sanatatii sau aflati ca unul dintre parinti are nevoie sa mearga la doctor. Influenta Berbec - E un fel de anul nou pentru berbeci, caci soarele a intrat in aceasta zodie, era mare nevoie de energie, va reincarcati organismul. Lansati tot felul de proiecte.

Taur

Influenta Berbec - E necesara o reevaluare a starii sanatatii.  Trebuie sa puna cap la cap niste proiecte, e perioada cand se prelucreaza tot. Influenta Mercur - Atentie la barfe

Gemeni - Reacomodare cu oameni cu care ati lucrat candva, poate un extrajob. Apar frustrari legate de serviciu, pentru ca munca nu va este apreciata cum trebuie, asta din cauza lui Mercur retrograd.

Rac

Intrarea in Berbec inseamna Soare si Mercur retrograd in sfera cariera. Oferte pe care va temeti sa le luati in serios, insa la un moment dat va trebui sa alegeti ceva ce va va schimba viata in bine. Retrogradarea lui Mercur inseamna posibilitatea de a incheia un contract, de a da niste examene, de a pleca in strainatate, zona legalizarilor e activata serios.

Leu

Soarele din Berbec inseamna ca sfera deplasari e activata. Daca aveti de rezolvat un act important, de dat o licenta, un concurs pentru un post, e momentul propice. Demersuri legate de sectorul bancar. Un proiect capata amploare. Se anunta si o casatorie sau poate postul de conducere la care ati sperat. Apar confirmari.

Fecioara

Mercur e patronul zodiei. Relaxare financiara, insa trebuie sa va platiti creditul. Vesti bune la capitolul cariera, mai ales din iunie vine promovarea. sentimental se pot rescrie niste pagini din romanul de dragoste, faceti destainuri sau vi se aduc niste lamuri.

Balanta.

Reconfirmare, reluare a unei relatii. Orele suplimentare neplatite, zilele libere pe care nu le-ati luat, toate se rezolva acum. De pe 17 aprilie, apare un partener tanar sau din zodia gemeni, se anunta o perioada buna.

Scorpion

Noutati bune la serviciu. Cine isi doreste copii e un moment bun.

Sagetator

Mercur retrograd in casa sentimentala. Creeaza neintelegeri, mici gelozii. Aflati daca relatia e pe bune, daca merita sa investiti sentimente in ea.

Capricorn

E indragostit lulea. E momentul sa rezolvati ceva cu o casa, poate in urma unei despartiri, se legalizeaza acte.  Poate plecati cu iubitul/iubita sa lucrati in strainatate

Varsator

O colectivitate trebuie reasezata pe alte principii. Si la capitolul relatii, si la serviciu. Atentie la examene. O sa fie de lucru, de invatat, mult consum, dar per total va fi bine. Se anunta o perioada exelenta din iunie. Berbecul va ajuta sa rezolvati lucruri in plan birocratic.

Pesti

Cat timp Mercur e retrograd, pana pe 4 aprilie, apar framantari legate de munca, scoala, drumuri, bani. Apoi va rezolvati toate problemele, inclusiv cele cu partenerul.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO