Cum ne influenteaza intrarea in zodia Sagetatorului. Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi

Ultima actualizare: 20-10-2012 05:58

Astazi, de la ora 14:00, la videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne va influenta intrarea in zodia Sagetatorului.

Berbec

Activata casa drumurilor lungi. Animatie, efervescenta. E anulat efectul static al lui Saturn. Bucurie sufleteasca. Descopera lucruri noi. Se rezolva diverse lucruri ce tin de meserie. Trebuie mare toleranta fata de cei din familie. Pentru cariera lucruri bune din ianuarie.

Taur

Rulaj convenabil la bani pentu Taur. Ce nu a primit pana acum, se intampla. Stabilitate. Se rezolva acte legate de proprietate, mostenire. Sunt sanse sa-si gaseasca perechea.

Gemeni

Activata casa parteneriala. Interlocutori cat curpinde, casa pretendentilor e deschisa, se rezolva probleme la capitolul comunicare. Daca-si doresc cu adevarat lucruri bune, sunt sanse sa se intample. Revin persoane din trecut si acum lucrurile pot sta altfel.

Rac

Sfera profesionala. Lucruri pe care trebuiau sa le faca mai demult, bani pe care trebuia sa-i ia, toate acestea necesita valorificare acum. Se pot adauga bani la salariu.

Leu

Momente bune in cariera. Banii vin din colaborari. Vin multi mai ales din ianuarie.

Fecioara

Lucruri de facut prin casa. Pot aparea si drumuri.  Cheltuieli pentru locuinta. La serviciu, lucrurile ar trebui sa mearga bine.

Balanta

Casa relatiilor cu vecinii si rudele apropiate. Drumuri , excursii, dar atentie la Mercur retrograd care poate aduce modificari la fata locului. Aveti grija sa nu luati amenda cu masina. In dragoste ar putea sa fie momente mai bune. Atasamente spontane, dar totale.

 Scorpion

Se lumineaza casa banilor. Recupereaza niste sume. I se da ocazia sa faca o alegere la segmentul colaborari. Poate semna un contract de munca.

Sagetator

Marte sta in casa profesiei si le da foarte mult de lucru. In orice moment pot intalni marea dragoste.

Capricorn

Casa problemelor de sanatate cronica. Nu amanati programarile facute la medic. Sau poate auziti de altcineva bolnav. Sentimental va fi mai bine pentru aceasta zodie, mai ales din ianuarie. Se schimba atmosfera din casa.

Varsator

Relationare, mondenitati. Iesiri mai dese in lume cu prieteni, colegi, cunosc diverse persoane.

Pesti

Sfera carierei. Lucruri de rezolvat. Nu s-au intamplat toate lucrurile pe care le merita, vin banii, se face ordine. Se legalizeaza un statut. Atentie, sunt niste facturi restante de platit.

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO