Cum ne afecteaza intrarea in zodia Fecioarei. Afla de la Neti si Elena

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit, la videochatul www.stirileprotv.ro, despre cum ne afecteaza intrarea in zodia Fecioarei.

Soarele intra in zodia Fecioarei pe 23 august in acest an, in timp ce Mercur e retrograd.

BERBEC

Intrarea Soarelui in Fecioara aduce pentru Berbec multa munca, mai ales in ceea ce priveste relatia parteneriala, cu seful, cu furnizorii. Din punct de vedere sentimental, Saturn intarzie orice demers in acest domeniu, iar Berbecii trebuie sa regandeasca relatia cu partenerul de viata. Problemele personale de sanatate pot reveni.

TAUR

Citește și
Cover intrarea in zodia Leului
Neti Sandu si Elena Lasconi: cum te influenteaza intrarea in zodia Leului
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Acesti nativi isi pot rezolva problemele sentimentale, iar relatiile cu copiii se imbunatatesc. Cei care isi doresc copii, pot sa conceapa unul incepand cu 23 august. Insa Jupiter retrogradeaza chiar in zodia lor, ceea ce ar putea sa le intarzie anumite demersuri.

GEMENI

Pot avea probleme cu casa, au de reparat sau de renovat o locuinta, pot schimba domiciliul sau pur si simplu vor sa schimbe designul interior. Banii nu ar trebui sa fie o problema, si nici relatiile sentimentale.

RAC

Racii au o perioada foarte grea toata luna august, insa, dupa plecarea lui Marte, pe 15 septembrie, lucrurile se mai linistesc, isi pot gasi un job sau o sursa de venit consistenta.

LEU

Perioada intrarii in Fecioara le aduce probleme nerezolvate din trecut si le cere sa se confrunte cu ele. De asemenea, pot face anumite contracte sau pot intra in anumite colaborari care sa le fie de folos.

FECIOARA

Pana sa intre in propriul semn, Fecioarele trebuie neaparat sa mearga la doctor. Din 23 august, lucrurile se schimba si totul se calmeaza. Se rezolva multe lucruri legate de relatiile parteneriale.

BALANTA

Dupa intrarea in zodia Fecioarei, pot primi ajutor din partea prietenilor, a anturajului, insa ii lovesc din nou problemele de sanatate pe care trebuie sa le rezolve. Sfatul astrologului pentru Balante este sa se organizeze in domeniile importante care ii privesc.

SCORPION

Prietenii sunt cei care ii sustin foarte mult, iar din punct de vedere al carierei, cei din Scorpion cer atentie si au nevoie sa fie apreciati pentru munca lor. Simt nevoia sa iasa mai mult in societate. Isi pot gasi iubirea vietii.

SAGETATOR

Intrarea in zodia Fecioarei inseamna pentru Sagetatori mai multa munca, anturarea in diverse proiecte, comitete legate de cariera. Asta inseamna si mai multi bani si vizibilitate.

CAPRICORN

Planetele din zodia Capricornului sunt foarte bataioase in aceasta perioada. Din aceasta cauza, doar latura sentimentala merge bine pentru Capricorni, restul domeniilor sunt cam tulburi, asa ca acesti nativi trebuie sa fie pregatiti. Planetele din Taur le pot aduce o urma de echilibru.

VARSATOR

Intra intr-o perioada in care trebuie sa adune banii pe care ii asteapta de mai multa vreme. Au de rezolvat diverse chestiuni legate de medici, de legalizari ale unor acte sau legate de banci si credite.

PESTI

Ii asteapta o perioada mai dificila, odata cu intrarea in zodia Fecioarei. Daca pana acum relatia sentimentala s-a asezat si totul pare ok, in noiembrie Marte intra in zodia lor, asa ca trebuie sa devina mai toleranti si mai intelepti din acest punct de vedere.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Videochat www.stirileprotv.ro, Neti si Elena despre influenta numarului casei
Videochat www.stirileprotv.ro, Neti si Elena despre influenta numarului casei

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit la videochatul www.stirileprotv.ro despre cum ne influenteaza viata numarul casei noastre.

Neti Sandu si Elena Lasconi: cum te influenteaza intrarea in zodia Leului
Neti Sandu si Elena Lasconi: cum te influenteaza intrarea in zodia Leului

Neti Sandu si Elena Lasconi au discuta despre cum ne influenteaza intrarea in zodia Leului.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.