Afla totul despre cea mai grea perioada a anului de la Neti si Elena!

Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au explicat, in detaliu, de ce 26 iulie - 7 august este cea mai neagra perioada a anului din punct de vedere astral.

Perioada grea a acestui an incepe pe 26 iulie cu o Luna plina care este in contradictie puternica cu Soarele aflat in Leu. Zilele critice sunt 30 si 31 iulie.

BERBEC

Este afectat mai ales in zona de serviciu si parteneriat. Totusi are avantajul Soarelui in zodia Leului, ceea ce inseamna ca sufleteste cei din Berbec sunt OK. Ar fi bine sa fie in concediu in aceasta perioada. Poate sa aiba parte de schimbari la serviciu sau din punct de vedere al contractelor si trebuie sa faca fata unor confruntari sau negocieri.

TAUR

Citește și
Neti si Elena
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

O perioada buna pentru rezolvarea problemelor din casa sau pentru educatia/instruirea copiilor. De asemenea, pot avea parte de un nou inceput in cariera, de schimbari la locul de munca sau de mici probleme medicale. Pot avea probleme cu persoanele mai in varsta din familie.

GEMENI

Sfera intelectuala foarte bine aspectata, au succes la examene de orice fel, concursuri sau cursuri la serviciu. Au probleme in casa, iar din punct de vedere sentimental e posibil sa apara ceva nou care insa creaza confuzie si le da o stare de nesiguranta.

RAC

Ar trebui sa incaseze niste bani dupa ce trece perioada grea. Zilele acestea are parte de cateva blocaje din punct de vedere al afacerilor si banilor. Pe de alta parte, astrele ii avantajeaza pe cei care au legatura cu scoala sau cu studiul. Trebuie sa rezolve probleme de sanatate si legate de casa.

LEU

Leii sunt avantajati pentru ca se afla in zodia lor, ceea ce le da un capital energetic. Totusi ar putea avea probleme cu banii sau contractele in sensul intarzierii semnarii acestora sau al intarzierii unor plati.

FECIOARA

Au de patimit la capitolul finante si contracte. Au parte de probleme cu bancile, cu datoriile, insa cei din Fecioara sunt foarte organizati, asa ca vor depasi cu brio si aceste incercari. Unii dintre acesti nativi pot avea probleme de sanatate sau rude care sa se confrunte cu aceste situatii.

BALANTA

Un amestec de nou si vechi. Balantele capata o noua perspectiva si vrea sa schimbe domeniul de afaceri, se apuca de studiu, vrea sa schimbe ceva in viata. Insa planeta Marte le da dorinta de a face ceva, de a lua initiativa, ceea ce le aduce si confruntari si tensiuni.

SCORPION

Au diverse probleme la serviciu, dar nici cu sanatatea nu stau prea bine. Cei din Scorpion pot fi sabotati sau barfiti, au dusmani ascunsi. Cu toate acestea, nativii din Scorpion stau bine sentimental si din punct de vedere al prietenilor.

SAGETATOR

Vor avea parte de un proiect nou sau de colaboratori noi cu care e posibil sa nu se inteleaga prea bine. Au sanse sa-si schimbe si anturajul cu unul mai "de clasa", insa e posibil sa nu se simta tocmai in pielea lor sau sa se intample ceva neplacut.

CAPRICORN

Probleme de rezolvat cu acte, notariate, mosteniri, legalizari. Primesc tot felul de invitatii, insa ii urmareste o senzatie de frustrare intensa. Pot sa-si programeze un concediu dar sa trebuiasca sa se intoarca la serviciu, chemati de sefi.

VARSATOR

Intervin tot felul de probleme si incurcaturi legate de calatoriile in strainatate, insa nativii din Varsator le rezolva spontan, pe parcurs. De asemenea, pot exista momente de ghinion maxim.

PESTI

Probleme de sanatate pentru rude mai in varsta. Se vor simti mai bine in perioada urmatoare pentru ca se clarifica situatia parteneriala.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Cum te afecteaza intrarea in zodia Leului? Afla de la Neti si Elena
Cum te afecteaza intrarea in zodia Leului? Afla de la Neti si Elena

Intrarea in zodia Leului are loc in acest an pe 23 iulie, iar aspectele astrale ii afecteaza nu numai pe cei nascuti sub acest semn de foc, dar si pe celelalte semne zodiacale.

Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena
Afla totul despre compatibilitatile in numerologie de la Neti si Elena

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt compatibilitatile in functie de cifra de vibratie a zilei de nastere.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.