Omorat la betie, pentru o datorie de 48 de lei


Ultimul update: Joi 17 Mai 2012 05:17
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Iasi
Omorat la betie, pentru o datorie de 48 de lei

Asta a patit un barbat de 53 de ani, din judetul Botosani. Suspectul de crima, care a fost si prieten cu victima, nu recunoaste ca are vreo vina si sustine ca responsabilitatea ii apartine mortului.


Barbatii au uitat de prietenie si s-au luat la bataie. Suspectul sustine ca n-a facut decat sa se apere, cand a fost atacat cu cutitul.

Barbatul acuzat de crima are antecedente penale. Acum cativa ani, a fost condamnat pentru furt calificat si are in sat o reputatie de scandalagiu. 

Cei doi erau vecini, iar consatenii lor din Saveni ii stiau de prieteni foarte buni. Dupa o sticla de rachiu, ei s-au luat la harta pentru prima si ultima oara. Suspectul nu-si recunoaste vina si spune ca prietenul lui a murit accidental, lovit chiar de propriul cutit, pe care il folosise sa-l atace si de care el incerca sa se apere. Martorii spun insa ca au vazut cu ochii lor cum si-a injunghiat prietenul, cu intentie.

Anchetatorii incearca acum sa afle cum s-a intamplat totul. Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca 20 de ani de inchisoare pentru omor.


Sursa: Pro TV

Tags: crima, botosani, barbat,

VIDEO PROTVPLUS.RO