Iasi: un barbat s-a automutilat de teama ca va ramane sub cerul liber


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 02:41
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Iasi

Disperat ca locuinta i se darama si ca nu primeste ajutor de nicaieri, un barbat de 30 de ani s-a crestat cu o lama pe fata si pe abdomen, in fata celor trei copii ai sai.

De teama ca va ramane sub cerul liber, dupa ce abia a primit o casa cu chirie de la primarie, barbatul parca a innebunit. Ca sa fie sigur ca nu-l opreste nimeni, a urcat pe casa si s-a taiat cu lama, sub ochii ingroziti ai vecinilor si ai familiei.

Locuinta e impartita de doua familii cu copii mici. Barbatul spune ca a trecut la masuri disperate, pentru ca de la o zi la alta, crapaturile aparute in pereti se adancesc si le pun tuturor viata in pericol. 

Cosmarul a inceput in urma cu cateva saptamani, cand proprietarii terenului din apropiere au inceput sa isi construiasca o locuinta.

Dupa gestul disperat de astazi, barbatul a ajuns la spital, iar medicii spun ca va ramane mutilat pe viata. Protestul sau disperat a avut insa pana la urma ecou. Politia si Inspectoratul de Stat in Constructii au inceput o ancheta in acest caz. 

Dupa primele verificari, autoritatile au descoperit ca proprietarul terenului pe care se fac lucrari de constructie nici macar nu avea autorizatie. El risca o amenda de pana la 100.000 de lei.

Tata si fiu, macelariti cu furci si sabii, intr-o comuna din judetul Iasi
VIDEO PROTVPLUS.RO