12+1 nu este o noua proba la canotaj, ci formula PSD+PC pentru Parlament!


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 03:59
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Galati
PSD si PC se gandesc la Parlament

Cei treisprezece au fost urcati pe scena Teatrului Muzical si prezentati unei sali arhipline. Discursurile interminabile ale candidatilor au avut si un efect la care nu se asteptau: au relaxat pana la somn o parte a publicului.

Pana la prezentarea obiectivelor proprii, social-democratii s-au apucat sa-si atace adversarii politici.

In ordinea colegiilor, cei propusi pentru Senat sunt LaurenTiu Chirvasuta, Gheorghe Saghian, Nicolae Bacalbasa si Viorel Manzu. Lista deputatilor incepe, tot in ordinea colegiilor, cu tecucenii Iorgu Dascalu si Daniel Butunoi, Banel Hamza si galatenii Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita.

Daca lista pentru Senat este plina doar cu social-democrati, printre candidatii la fotoliul de deputat se numara si conservatorul Bogdan Ciuca. Gruparea sa are un singur reprezentant, deoarece aceasta este proportia acceptata de cele doua formatiuni.

O parte dintre cei prezenti la eveniment nu au mai apucat sa soarba cuvintele liderului conservator, plictisiti sau prinsi de o dulce motaiala inca de la discursul predecesorului sau, Dan Nica. Ceea ce dovedeste inca o data ca povestile bine spuse pot adormi oamenii la orice varsta.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO