Cat de eficient e un ordin de interdictie in Romania? O femeie e hartuita de sot, desi acesta nu are voie sa se apropie de ea

09-12-2014 12:59

Situatie revoltatoare in judetul Constanta, unde, cu un ordin judecatoresc in mana, o femeie de 33 de ani sustine ca este in continuare hartuita si amenintata de sotul ei, un individ periculos, certat cu legea.  

Ca sa-si protejeze fetita de cinci ani, femeia a obtinut un ordin de interdictie prin care barbatul este obligat sa nu se apropie de ele si sa nu o contacteze in niciun fel, insa individul nu are nicio retinere.

Totul a inceput in urma cu doua luni, atunci cand femeia a intentat proces de divort. Instanta a emis un ordin de interdictie care obliga barbatul sa nu se apropie la o distanta mai mica de o suta de metri de mama, fetita, cat si de bunica acesteia. Individul nu a tinut insa cont de aceste restrictii.

Femeia spune ca a primit zeci de mesaje telefonice de amenintare de la fostul sot care de altfel nu se sfieste sa-i intre in curte. A depus plangeri la politie si parchet, dar deocamdata nu s-a luat nicio masura.

Femeia, asistenta medicala la santierul naval din Mangalia, spune ca traieste intr-o spaima continua si ca se teme pentru viata ei si a fetitei de 5 ani, mai ales ca in timpul casniciei individul a lovit-o de mai multe ori.

Barbatul este cunoscut in comunitate ca un impatimit al jocurilor de noroc, pe numele lui fiind deschise si mai multe dosare penale pentru furt.


VIDEO PROTVPLUS.RO