Cat de eficient e un ordin de interdictie in Romania? O femeie e hartuita de sot, desi acesta nu are voie sa se apropie de ea

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Situatie revoltatoare in judetul Constanta, unde, cu un ordin judecatoresc in mana, o femeie de 33 de ani sustine ca este in continuare hartuita si amenintata de sotul ei, un individ periculos, certat cu legea.  

Ca sa-si protejeze fetita de cinci ani, femeia a obtinut un ordin de interdictie prin care barbatul este obligat sa nu se apropie de ele si sa nu o contacteze in niciun fel, insa individul nu are nicio retinere.

Totul a inceput in urma cu doua luni, atunci cand femeia a intentat proces de divort. Instanta a emis un ordin de interdictie care obliga barbatul sa nu se apropie la o distanta mai mica de o suta de metri de mama, fetita, cat si de bunica acesteia. Individul nu a tinut insa cont de aceste restrictii.

Femeia spune ca a primit zeci de mesaje telefonice de amenintare de la fostul sot care de altfel nu se sfieste sa-i intre in curte. A depus plangeri la politie si parchet, dar deocamdata nu s-a luat nicio masura.

Femeia, asistenta medicala la santierul naval din Mangalia, spune ca traieste intr-o spaima continua si ca se teme pentru viata ei si a fetitei de 5 ani, mai ales ca in timpul casniciei individul a lovit-o de mai multe ori.

Barbatul este cunoscut in comunitate ca un impatimit al jocurilor de noroc, pe numele lui fiind deschise si mai multe dosare penale pentru furt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO