De ziua lor, zeci de caini si-au gasit un stapan

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:43

Cu ajutorul unei asociatii pentru protectia animalelor, cativa caini comunitari din Buzau si cateva pisici maidaneze au reusit sa inmoaie inima unor buzoieni. Mai mult, ei au fost adoptati pe loc si au plecat impreuna cu noii stapani.

Pornind de la ideea ca si la Buzau sunt oameni care iubesc animalele, mai multi voluntari ai unei asociatii pentru protectia animalelor au organizat un adevarat maraton al adoptiilor la sfarsitul saptamanii.

Caini comunitari, de toate vrstele si de toate marimile, au fost spalati, pieptanati si expusi in cel mai mare parc din oras, iar cele mai aratoase animale si-au gasit repede un stapan.

Din pacate, numarul celor adoptate, sase caini si doua pisici, este mult prea mic in comparatie cu numarul celor care umbla pe strazi.

Asociatia pentru protectia animalelor si-a propus sa organizeze cat mai multe asemenea actiuni. In acest fel, spera sa-i sensibilizeze pe buzoieni sa acorde mai multa atentie bietelor animale.

La Pitesti, peste 3700 de caini de la adapostul Smeura asteapta un stapan iubitor. Membrii Fundatiei Ute Langenkamp le ofera dragostea si ingrijirea de care aceste animale au fost lipsite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO