Targoviste: fata data disparuta a fugit din cauza batailor primite


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 20:48
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Brasov

UPDATE - Dupa doua zile in care politistii din Targoviste au cautat peste tot o fata de 14 ani, disparuta de acasa, miercuri, copila a aparut. Se ascundea la o prietena, pentru ca nu mai suporta bataile primite de la mama ei.

Cand mama fetei a anuntat ca fiica ei, premianta si foarte cuminte, a disparut, politistii din Targoviste au intrat in alerta. Au cautat-o toata noaptea, prin tot orasul, in gara, la autogara si prin parcuri. Dimineata, au reluat cautarile.

In tot acest timp, mama fetei a plans si i-a rugat pe anchetatori sa-i gaseasca fiica. A parut mirata si a sustinut ca nu se certase cu fata ei, nu avusesera nicio contradictie, asa ca nu isi explica unde a disparut.

Pana la urma, politistii au gasit-o pe fata de 14 ani in incinta unui liceu. Copila le-a spus ca primea batai crute, ori de cate ori intarzia acasa. Ultima data, fata a fost batuta cu un cablu electric.

In seara disparitiei, fata fusese in vizita la o prietena. S-a luat cu vorba si, tarziu, si-a dat seama ca afara se inserase. I-a fost teama sa se mai intoarca acasa. Banuia ca mama o va bate din nou, asa ca a preferat sa ramana la prietena ei. 

Atat fata, cat si mama ei vor fi audiate de politisti si de asistentii sociali. Daca se dovedeste ca spusele fetei sunt adevarate, mama ar putea fi decazuta din drepturile parintesti.

Targoviste: o adolescenta de 14 ani a disparut de acasa
O fată de 15 ani, din Constanţa, este dispărută de mai bine de o lună
VIDEO PROTVPLUS.RO