Tudorel Toader a anunțat la ce oră va prezenta raportul privind DNA


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2018 16:16
Categorie: Stiri Justitie
Tudorel Toader

Tudorel Toader a anunțat, pe contul de Facebook, că raportul privind activitatea DNA va fi prezentat joi, 22 februarie, la ora 18:00, la Ministerul Justiției.

Tudorel Toader, după atacurile la adresa DNA: ”Raportul va conține o măsură”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, săptămâna trecută, cu privire la acuzațiile care vizează DNA, că raportul privind instituția condusă de Kovesi va conține o măsură, fără a preciza care va fi aceasta.

"Nu voi sesiza Inspecţia Judiciară. Consider că la acest moment nu mai e necesară sesizarea, pentru că, dacă aş sesiza, ar trebui să aştept rezultatele verificării. Au ieşit multe la iveală. Dacă lucrurile aşa stau, este bine ca românii să cunoască adevărata faţă a modului în care uneori se face activitatea de urmărire penală, să vadă modul în care se respectă prezumţia de nevinovăţie. Am raportul privind DNA şi îl pot prezenta oricând. Există şi varianta prezentării în plenul Parlamentului a unui raport de sinteză privind activitatea Ministerului Public. Voi vedea care este varianta cea mai recomandată şi completă, şi rapidă", a declarat Toader la Antena 3, citat de News.ro.

Întrebat dacă raportul va conţine şi măsura revocării şefei DNA, Tudorel Toader a declarat: "Raportul va conţine o măsură".

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO