Tânără din Buzău, judecată pentru șantaj, după ce l-a stors de bani pe ”iubitul” de pe Facebook


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018 21:49
Categorie: Stiri Justitie
utilizator facebook

O femeie de 39 de ani, din Buzău, a fost trimisă în judecată pentru şantaj, după ce a reuşit să obţină peste 70.000 de lei de la un bărbat din Câmpina, folosindu-se de un cont fals de Facebook.

Când bărbatul a încetat să mai trimită bani, femeia a trecut la ameninţări.

Pentru că nu a mai avut bani și a început să se teamă pentru viața lui, bărbatul s-a dus la poliție.

Prahoveanul susţine că a pierdut suma de aproximativ 70.000 de lei, bani pe care i-a transferat într-un cont bancar, după ce a fost ameninţat cu moartea, atât el, cât şi mama lui, un cunoscut medic pediatru din Câmpina, relatează adevărul.ro.

Bărbatul recunoaşte că el a fost cel care a abordat-o pe tânără pe Facebook, pentru că a confundat-o cu sora unui coleg.  Cei doi au ţinut legătura pe internet şi telefonic o bună perioadă de timp până au decis că a venit momentul să se cunoască şi în viaţa reală.

În 2015, femeia ar fi trebuit să ajungă la Câmpina, însă în ziua respectivă a sunat şi i-a spus bărbatului că nu mai are cum să ajungă la locul stabilit pentru că a fost jefuită.

Atunci i-a cerut bărbatului prima sumă de bani, pentru a depăși momentul critic. Ulterior, i-a trimis în mod constant diverse sume.

Când bărbatul a înţeles că ceva nu este în regulă şi a încetat să mai trimită bani, au început ameninţările cu moartea sau chiar cu anchete penale. Femeia i-a spus că, mai mult, mama lui va suferi un accident.

De teamă ca mama lui să nu păţească ceva grav, bărbatul a ajuns să vândă bunuri de valoare pentru a face rost de banii solicitaţi de tânără. În total a virat în contul pus la dispoziţie de femeie peste 70.000 de lei.

Femeia este, în prezent, în penitenciar, fiind condamnate pentru fapte similare anterioare.

Sursa: Adevarul

VIDEO PROTVPLUS.RO