Lia Olguța Vasilescu, la Parchetul General, pentru a da declarații despre dosarul Tel Drum

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, s-a prezentat luni la sediul Parchetului General, fiind însoţită de un avocat. Ea nu a dorit să facă declaraţii.

"Audierea a vizat o situaţie de fapt ce nu o vizează pe Olguţa Vasilescu, şi anume eliberarea unei autorizaţii de construire în perioada anterioară momentului în care domnia sa a devenit primar al Craiovei. Această autorizaţie era eliberată de Consiliul Local Craiova", a declarat Alexandru Chiciu, conform Agerpres.

La Parchetul General se instrumentează, in rem, dosarul început de procurorii din Craiova cu privire la reabilitarea a trei străzi, când Lia Olguța Vasilescu era primar în Craiova.

Este vorba de un proiect realizat cu bani europeni, 9 milioane de euro.

Lucrările au început în 2014 și au fost încheiate în 2016, dar au fost probleme la recepționarea lucrărilor - s-a depășit termenul limită și ulterior au fost pierduți niște bani, iar primăria a plătit penalități și urma să primească o despăgubire de la Tel Drum.

Cazul este investigat de procurorii generali pentru că s-a schimbat calitatea Olguței Vasilescu, din primar în ministru.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO