Mii de turisti si-au petrecut sarbatorile la Baile Felix

Dată publicare: 03-01-2011 00:00
Dată actualizare: 23-10-2012 13:15


Nu toata lumea trebuie sa semneze luni condica. Sunt si multi norocosi care inca mai schiaza, se rasfata prin spa-uri sau gusta inca din bunatatile de acasa.

La Baile Felix, de pilda, bazinele sunt inca pline de turisti, convinsi ca apa de acolo face minuni. Mai ales dupa abuzurile culinare din ultimele zile. Acolo, iarna chiar este ca vara, ba chiar e mai bine acum, in anotimpul rece, spun turistii, pentru ca
pot sa combine baile fierbinti cu o frectie cu zapada.

Statiunea a fost luata cu asalt de Revelion de mii de turisti din tara si din strainatate, iar cei care nu au fost nevoiti sa se intoarca la responsabilitati, au ales inca o zi, doua de leneveala activa in bazinele cu apa termala. 

E o zi perfecta pentru balaceala: afara se inregistreaza  -1 grad Celsius, iar apa are 38 de grade. Ii ajuta pe turisti sa elimine toxinele din organism si sa piarda chiar un kilogram, doua daca se straduie sa si inoate.

In ultimele doua saptamani, zilnic, cate 1.500 de turisti au umplut bazinele cu apa termala din Baile Felix. Acum, dupa sarbatori, au inceput sa se mai rareasca, pentru ca doar cei norocosi au reusit sa-si prelungeasca vacanta.

Pentru cei care mai au cateva ziele de vacanta, e bine de stiut ca intrarea la strand costa 25 de lei pe zi pentru adulti, iar copiii beneficiaza de reduceri.


VIDEO PROTVPLUS.RO