De toate pentru toti la munte: zapada, cluburi si pomana porcului, de Ignat


Ultimul update: Miercuri 13 Iunie 2012 12:07
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Turism

Peste 10 mii de oameni au fost in statiunile de pe Valea Prahovei iar multi dintre ei pleaca spre casa in aceasta seara doar pentru cateva zile: vor reveni de Craciun.

A fost un sfarsit de saptamana foarte vesel in statiuni, care parca anunta inceputul sarbatorilor de iarna. Puzderie de turisti pretutindeni: pe partii, in cluburi sau in fata cabanelor care au taiat proci. Intre aceste trei locuri, fiecare s-a deplasat cu ce a vrut: sanii trase de cai, pe schiuri ori patine, sau cu placa de snowboard. Oricum, distractia a inceput dimineata, a continuat pana noaptea si, dupa o mica pauza, a fost reluata a doua zi in zori.

Tarziu in noapte nebunia de pe partii s-a mutat in cluburi. Animatoarele imbracate in craciunite si coktailurile exotice au incins rapid atmosfera. Aceeasi energie debordanta au aratat-o si cei care, in loc de cluburi, au ales patinoarul.

Dupa cateva ore de somn, turistilor li s-a oferit nu un mic dejun, ci direct pomana porcului. O cabana l-a invitat pe multiplul campion la box Lucian Bute sa-i dea lovitura de gratie purcelului.

Pentru multi, a fost doar ''incalzirea'' pentru adevarata petrecere. Se vor intoarce curand, in vilele si pensiunile rezervate pentru Craciun si Revelion.

 

Top 10 destinatii ideale de Craciun
Imbulzeala pe Valea Prahovei! Turistii au luat cu asalt partiile
Sarbatori de criza: unde mergi cu bani putini!
VIDEO PROTVPLUS.RO