Codul rutier reinventat: daca e aglomerat, ia-o pe contrasens!

Ultima actualizare: 08-10-2012 02:45
Pe contrasens

Ai trei benzi ocupate, trei benzi libere si doua optiuni: sa stai la coada respectandu-i pe ceilalti participanti la trafic sau sa o iei pe contrasens.


Traficul infernal din Capitala ii provoaca pe soferi sa practice sporturi extreme. Datul pe contrasens este doar una dintre gaselnitele soferilor enervati ca unii au mai multa sosea decat altii, desi cu totii platesc aceleasi taxe. 

Asa ca au decis sa-si faca singuri dreptate, dupa cum se poate observa si din imaginile alaturate, primite de la utilizatorii www.stirileprotv.ro. Acestea au fost surprinse in Baneasa.

Ca soferul din imagine sunt probabil multi altii, care cred ca fenteaza aglomeratia, dar mai mult contribuie la debandada din trafic, evident in detrimentul celor cu bun simt. Acelora care se simt buricul pamantului le dorim multe amenzi si cat mai multe puncte, iar celorlalti rabdare. Poate ca intr-o zi vom invata ce inseamna civilizatia la volan.

Ce mai putem astepta de la niste simpli cetateni, atata vreme cat Politia Romana isi permite sa traga un pui de somn la umbra semnului "Oprirea interzisa".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO