Cat de... hot sa fii? Trecere in revista a unei noi metode de furat! VIDEO!


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 02:11
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stirile tale

UPDATE: In atentia celor care folosesc bancomatul in aceste zile pline si pentru noi, dar si pentru hoti: politistii au descoperit o noua metoda de furt botezata "Ziarul", care a facut deja numai la Cluj 20 de victime.

Sfatul patitilor suna cam asa: daca cineva va strecoara in fata o revista sau un ziar, in timp ce sunteti la un ATM si faceti operatiunea de retragere, fiti extrem de precauti. De obicei, in acea secunda o mana iute pe care nu o vedeti de publicatie, va ia banii eliberati de aparat.

Depre ce e vorba povesteste cel mai bine utilizatorul www.stirileprotv.ro care ne-a semnalat metoda:

"Hotul pandeste momentul cand o singura persoana foloseste bancomatul, se apropie de ea si asteapta pana cand persoana alege suma de bani pe care doreste sa o retraga. In acel moment, plaseaza o revista intre persoana si bancomat, intreband-o insistent daca vrea sa o cumperi. Pana se dezmeticeste persoana si il impinge, are timp sa puna mana pe bani (care sunt acoperiti de respectiva revista). Victima, dupa ce-l impinge si ii spune ca nu vrea sa cumpere nimic de la el, se intoarce spre bancomat sa isi ridice banii, insa gaseste doar chitanta".

Ca sa nu picati victime hotilor cu "Ziarul", uitati-va, in primul rand in jurul dumneavoastra, iar daca ceva vi se pare dubios, mai bine renuntati la tranzactie.

Imaginile au fost filmate in Cluj Napoca.

Tags: furturi,

Bancomat aflat intr-un spital din Craiova, golit de 300.000 de lei!
De rasul lumii! Au smuls un bancomat cu masina
Au incercat sa fure un bancomat din centrul Bucurestiului cu flexul!
VIDEO PROTVPLUS.RO