VIDEO. Raspunsul Google la butonul "Like" de pe Facebook

Ultima actualizare: 30-06-2012 13:15
Google

Google admite ca Facebook este un concurent redutabil si lanseaza o "cautare sociala" intitulata +1. In acest mod, rezultatele in urma cautarii pe Google vor fi influentate de "like-urile" primite de la utilizatori.

Butonul +1 permite utilizatorilor sa recomande o pagina web cu un simplu click pe un buton mic, situat langa rezultatele cautarii. Aceste voturi se aduna la nivel global, iar userii care sunt conectati vor vedea pozele si numele celor au apasat pe +1.

Exact cum Facebook are butonul de "Like", si butonul +1 este public. Dar +1 nu are acelasi feedback pe care l-ai putea primi de pe Facebook sau Twitter. Poti incerca optiunea +1 vizitand www.google.com/experimental.

Google rescrie alfabetul. Afla noua ordine a literelor

Utilizatorii pot alege sa-si activeze butonul +1 ca tasta in profilul Google. +1 este disponibil pentru cei care sunt conectati pe Gmail, Google Contacts, Google Reader si Google Buzz. Pentru cei "de pe" Twitter serviciul va fi disponibil in curand.

Butoanele +1 vor aparea chiar langa reclamele Google, iar cei din publicitate vor putea contoriza cate "+1" au primit din partea utilizatorilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO