Bloc cutremurat de explozie la Slobozia. Un barbat a fost aruncat pe geam de la etajul 2

Ultima actualizare: 05-11-2012 20:25

Valuri de spaima au cuprins un bloc din orasul Slobozia, judetul Ialomita, zguduit de o explozie uriasa in puterea noptii. 11 apartamente au fost avariate si un barbat a ajuns in stare grava la spital.

Suflul deflagratiei l-a aruncat de la etaj, in drum. Pompierii s-au temut ca structura de rezistenta a cladirii ar putea fi afectata si i-au evacuat pe locatari. Au scos pe brate din fum si un bebelus de cinci luni, intoxicat cu monoxid de carbon.

Deflagratia s-a produs in jurul orei doua sambata dimineata la nivelul doi al unui bloc cu patru etaje Barbatul aflat in locuinta a fost grav ranit.Locatarii speriati au iesit imediat din apartamente.

Deflagratia a fost atat de puternica incat barbatul care era inauntru a fost aruncat de la etajul doi. El a fost gasit vis a vis de o echipa de politie care patrula.

Se pare ca deflagratia s-a produs din cauza unei acumulari de vapori cel mai probabil de diluant . Anchetatorii sustin ca in apartament au fost gasite 6 sticle in care inca mai era substanta inflamabila.

178.000 de euro, spaga data INTR-O SINGURA ZI in Bucuresti. Tu ti-ai facut CALCULUL?

Initial insa s-a crezut ca a fost vorba de o acumulare de gaze.

Locatarii blocului din Slobozia au avut voie sa intre in bloc la 12 ore dupa producerea deflagratiei dupa ce inspectorii pentru securitatea in constructii au spus ca structura de rezistenta a blocului nu a fost afectata. cele 11 apartamente afectate de explozie nu erau asigurate.

Barbatul ranit are arsuri pe 70 % din suprafata corpului si a fost transportat de urgenta in Capitala .
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO