Cum s-a răzbunat o femeie curier pe un client pentru că i-a dat un bacșiș care nu a mulțumit-o

Ultima actualizare: 11-01-2021 08:37
Curier
Captură Youtube / Driver Man

O femeie care lucrează pe post de curier pentru serviciu american de livrare de alimente a făcut cale întoarsă de la ușa unui client, cu tot cu mâncare, pentru că a considerat că a primit un bacșiș prea mic.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de o cameră de supraveghere montată pe ușa bărbatului. Totul s-a întâmplat într-un orășel din statul New York.

În momentul în care a ajuns la adresă, bărbatul căruia trebuia să îi livreze comanda i-a mulțumit și i-a cerut să lase mâncarea pe preșul din fața ușii, potrivit Mirror.

Însă femeia i-a cerut clientului să iasă afară ca să discute cu ea, fiind nemulțumită că a primit un bacșiș de doar 8 dolari. Asta deși, susține ea, a trebuit să parcurgă un drum de 40 de minute ca să îi aducă clientului mâncarea.

„Nu cred că realizezi de unde am adus asta, așa că trebuie să vorbesc cu tine”, i-a spus ea clientului.

Nedumerit, bărbatul i-a explicat că drumul de la restaurant până la adresa sa durează între 15 și 20 de minute, însă femeia l-a contrazis imediat.

„Nu faci atât. Terbuie să încerci să conduci pe drumul ăsta. Eu tocmai am condus și sunt 40 de minute. Sunt 12,5 mile (20 de km). Deci nu cred că realizezi cât de departe este”, a reacționat ea, cerându-i bărbatului să îi mărească bacșișul.

Clientul nu s-a lăsat însă înduplecat, motiv pentru care femeia a luat mâncarea și a plecat.

Compania pentru care lucra femeia a reacționat după ce filmarea s-a viralizat pe rețelele de socializare.

„Orice comportament care încalcă politicile noastre este motiv pentru dezactivare (a contului curierului din aplicație, n.r.), iar curierul implicat a fost eliminat de pe platforma noastră. Am luat legătura cu clientul pentru a îi oferi asistență și regretăm sincer acest incident”, au transmis reprezentanții companiei DoorDash.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO