Scrisoare de dragoste scrisă în română, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda

Ultima actualizare: 01-06-2020 17:35
Scrisoare de dragoste scrisă în română, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda
Glasgow Live

Un mesaj misterios, adresat unei femei din Glasgow și scris în limba română, a fost găsit într-o sticlă pe o plajă retrasă din Irlanda.

Sticla a fost găsită de un turist pe plaja Arklow South, situată la aproximativ o oră de Dublin, conform glasgowlive.co.uk.

Scrisoarea de două pagini era marcară cu data de 21 decembrie și avea un paragraf introductiv scris în engleză.

„Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”.

„Sufletul meu este al tău. Bună, iubito” Nici nu știu cum să exprim în cuvinte emoțiile pe care le simt pentru tine. Pentru tine, draga mea”, a scris bărbatul în scrisoare.

„Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul, când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar place să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi”, se menționează în scrisoare.

„Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”, i-a transmis Silviu femeii iubite.

De asemenea, în scrisoare, bărbatul introduce o scurtă descriere a femeii pe care o iubește.

„Ea nu este indiferentă și pot spune că e o femeie cerebrală, puternică și independentă”, a scris bărbatul.

La final, acesta explică și modul în care s-au întâlnit.

„Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”, cu mențiunea că femeia locuiește în orașul Glasgow din Scoția.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO