Săgetător - compatibilități, cine este sufletul pereche și cum se comportă într-o relație

Sagetator compatibilitati
Shutterstock

Săgetătorii sunt optimiști, iubitori de libertate, corecți, cinstiți și intelectuali. Sunt spontani și amuzanți, de obicei cu o mulțime de prieteni, și sunt poate cei mai buni oratori din zodiac (poate la egalitate cu Gemenii).  

Au tendința de a-i inspira pe cei din jurul lor să trăiască viața ca și cum n-ar mai exista ziua următoare. Plini de viață și foarte efervescenți, aceștia sunt, de regulă, cei mai buni prieteni pentru oricine. Știi acele persoane în jurul cărora se strâng mulțimi de oameni? Cel mai probabil acestea sunt zodia Săgetător sau Gemeni.

Săgetător – compatibilitate

Semnul de foc Săgetător, guvernat de Jupiter, este aventurierul sprinten al zodiacului. Nutrind o poftă insațiabilă de călătorii și învățarea pe tot parcursul vieții despre alte culturi în afară de a lor, cei născuți între 22 noiembrie și 21 au o busolă interioară care îi ghidează să caute adevărul și să susțină ceea ce cred că este corect, spunându-și părerea indiferent de situație.

Extrovertiți, joviali și plini de opinii, devin rapid sufletul oricărei petreceri. Dacă ești la fel de vioi, liber, sociabil și interesat să explorezi tot ce are lumea de oferit, probabil că te vei potrivi cu un Săgetător.

Compatibilitate Săgetător și Berbec

Berbecul și Săgetătorul sunt amândoi orientați spre acțiune, ușor de aprins și exuberanți în a obține maximum de la viață. Singurul punct în care ar putea intra în conflict este în ceea ce privește ritmul.

Citește și
Horoscop 18 iunie, cu Neti Sandu. Zodia în viața căreia se întâmplă azi lucruri frumoase
Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Berbecul este impulsiv, rapid și, uneori, preferă scurtăturile, în timp ce Săgetătorul vrea să adune informații, să pună întrebări dificile și să devină filosofic.

Dar, în general, aceste două semne de foc formează un duo dinamic.

Compatibilitate Săgetător și Taur

Aceste două semne pur și simplu nu au prea multe în comun. Taurul este perfect mulțumit - și, de fapt, ar prefera mult mai mult - să se relaxeze acasă, pregătind mâncăruri reconfortante și lenevind în cel mai confortabil pulover al lor, în timp ce Săgetătorul vrea să iasă în lume, să-și reînnoiască pașaportul și să sară în următorul zbor fără să clipească.

Taurul îl poate învăța pe Săgetător să fie mai împământenit și mai pragmatic, în timp ce Săgetătorul îl poate scoate pe Taur din rutina autoimpusă, dar, în general, s-ar putea să se chinuie să se sincronizeze.

Compatibilitate Săgetător și Gemeni

Contrariile se atrag, mai ales când vine vorba de această pereche cu spirit liber și iubitoare de aventură în mod natural. Dar nu sunt lipsiți de diferențe.

Amândoi sunt iubitori de cunoaștere, de învățare și de acumularea de noi experiențe. Săgetătorul are tendința de a deveni super-filosofic, politic și de a face furtună într-un pahar cu apă, în timp ce Gemenii iau totul cu mai multă lejeritate.

Respectarea stilurilor unice de comunicare ale celuilalt va ajuta această pereche să se sincronizeze.

Compatibilitate Săgetător și Rac

În timp ce ambele semne sunt spirituale și își găsesc confortul în ritualuri și în discuții despre de toate, Săgetătorul este un spirit liber, în timp ce Racul are nevoie de consecvență, loialitate și încredere pentru a se simți în siguranță.

Dar dacă pot să se acomodeze cu nevoile celuilalt și să găsească un echilibru între libertate și siguranță, Săgetătorul și Racul ar putea fi o pereche de senzație.

Compatibilitate Săgetător și Leu

O pereche naturală, relaxată și frumoasă. Plini de viață, veseli și motivați, ambii vor să iasă și să profite la maximum de lumea din jurul lor. Vor descoperi că lărgirea orizonturilor împreună este cu atât mai satisfăcătoare și le întărește legătura. Totuși, această potrivire nu este lipsită de posibilele sale puncte dificile.

Săgetătorul poate să se pună pe o treaptă și să începe să predice, în timp ce Leul poate fi dominator, așa că găsirea unei modalități de a canaliza această înflăcărare comună - dar potențial conflictuală - este esențială.

Compatibilitate Săgetător și Fecioară

Întregul mod de operare al lui Săgetător, guvernat de Jupiter și plin de avânt, este să vorbească (sau să predice) și apoi să se gândească, în timp ce Fecioara va despica firul în patru în privința cuvântului exact potrivit înainte, în timpul și după ce va livra ceea ce speră că este o declarație bine documentată și bazată pe fapte.

La rândul său, Săgetătorul poate părea Fecioarei insensibil și îngâmfat, în timp ce Fecioara se simte ca o pacoste încordată, care gândește prea mult pentru Săgetător.

Dar dacă semnul de foc este deschis să ia în considerare detaliile, iar semnul de pământ vrea mai multă aventură în viața lor, au ajuns la perechea potrivită.

Compatibilitate Săgetător și Balanță

Atât Săgetătorul, cât și Balanța adoră să fie în preajma oamenilor, să se distreze (Săgetătorul este cel care se află în fața mulțimii și spune glume, în timp ce Balanța se asigură că toate detaliile tehnice sunt pregătite și totul decurge cum trebuie) și să meargă în aventuri care le deschid ochii.

Singura problemă putea fi modul în care Săgetătorul își exprimă opiniile: într-un mod nefiltrat, care poate face ca Balanței să nu îi pice bine. Dar, în esența lor, amândoi sunt căutători de adevăr, așa că vor fi cu siguranță de acord în această privință.

Compatibilitate Săgetător și Scorpion

Săgetătorului îi place să fie în preajma oamenilor și să vorbească despre orice și oricât, în timp ce Scorpionului îi place intimitatea lor și să stea în casă.

Săgetătorul are nevoie de libertate și de spațiu, crede că, în majoritatea cazurilor, mai mare este mai bine și nu are nicio problemă în a-și expune opiniile înflăcărate într-un mod complet nefiltrat, ceea ce poate lăsa un Scorpion super-privat înmărmurit.

Iar vibrația posesivă și încăpățânată a Scorpionului poate fi o piedică pentru Săgetător. Cu toate acestea, amândoi iubesc să exploreze, așa că, dacă pot prioritiza pasiunea lor comună pentru aventură, se pot înțelege foarte bine.

Compatibilitate Săgetător și Săgetător

La fel de aventuroși, filozofi și investiți în a absorbi cât mai multe cunoștințe, aceasta este o pereche care va fi perpetuu în modul de sărbătoare. Și asta ar putea fi ceea ce îi poate duce la pieire.

Dacă niciunul dintre ei nu poate fi forța pragmatică în relație sau nu poate stabili limite, s-ar putea lăsa purtați de concentrarea lor comună asupra distracției și a căutării de senzații tari. Sau pur și simplu vor acumula tone de experiențe de invidiat pe tot globul.

Compatibilitate Săgetător și Capricorn

Guvernat de Saturn, stăpânul sarcinilor, Capricornul vrea să pară rece, calculat și în control, în timp ce Săgetătorul, înflăcărat și cu spirit liber, nu are nicio problemă în a-și trăi fiecare clipă după cum are chef.

Pe de altă parte, Capricornul ar putea fi managerul de afaceri de care Săgetătorul nu a știut niciodată că a avut nevoie, în timp ce el la rândul său îl poate ajuta pe Capricorn să se conecteze cu aventurierul său interior și să realizeze că a îmbrățișa viața și a fi în prezent este la fel de cool ca și a munci din greu și a se strădui pentru viitor.

Compatibilitate Săgetător și Vărsător

Vărsătorul prioritizează umanitatea, comunitatea și ceea ce este mai bine pentru toată lumea în mod colectiv, ceea ce poate fi o completare minunată a iubirii Săgetătorului pentru adevăr și foamea de cunoștințe.

Amândoi preferă să urmeze o cale neconvențională. Singurul punct în care s-ar putea ciocni este că în ciuda faptului că sunt atât de orientați spre viitor și progresiști, Vărsătorul tinde să gândească într-un mod alb-negru, în timp ce Săgetătorul este aproape obsedat de a fi deschis la minte. Dar dacă pot învăța unul de la celălalt, vor fi de neoprit.

Compatibilitate Săgetător și Pești

Amândoi sunt înclinați spre spiritualitate și apreciază frumusețea, emoțiile și arta. Dar, în timp ce Peștii pot fi foarte sensibili, impresionabili și empatici, până la punctul în care le este greu să nu fie profund afectați de durerea altora, Săgetătorul este mândru de franc, un pic mai cerebral decât în sentimente și filosofic, spre deosebire de emoțional. Poate fi uneori puțin cinic.

Abordarea directă și nefiltrată a Săgetătorului de a-și împărtăși gândurile și sentimentele ar putea să-l deranjeze pe Pește. Dar ei se pot provoca reciproc spre dezvoltare.

Săgetător – suflet pereche și cum se comportă într-o relație

Săgetătorul este un semn de foc și este adesea unul dintre cele mai compatibile cu un semn de aer atunci când vine vorba de o relație romantică.

Combinația dintre cele două elemente creează o dinamică interesantă care poate duce la noi experiențe și oportunități de creștere pentru ambele persoane implicate. Săgetătorului îi place să exploreze lumea și caută mereu noi modalități de a experimenta viața, așa că a avea un partener care împărtășește aceeași perspectivă poate fi foarte benefic.

Sufletul pereche al Săgetătorului este Balanța. Balanța îl încurajează pe Săgetător să fie mai social și mai analitic. Datorită legăturii lor de foc și aer, ei se leagă prin interesele mentale comune, farmecul carismatic și dragostea pentru călătorii.

Ei scot la iveală ce e mai bun unul din celălalt din punct de vedere mental, spiritual, fizic și emoțional. În multe privințe, sunt perechea perfectă.

Cea mai bună parte a acestei conexiuni de suflet pereche este determinarea și pasiunea lor reciprocă pentru aventură, natură și auto-exprimare. Atât în dormitor, cât și în afara lui, sunt multe lucruri pe care acești doi le pot explora împreună.

Cu toate acestea, tind, de asemenea, să nu le placă ideea de a fi nevoiți să renunțe la libertatea lor, așa că se vor îndrăgosti adesea de ideea unei persoane, mai degrabă decât de persoana în sine.

Săgetătorii sunt atrași de vibrație, de conversațiile atente, de schimbul de idei și de alte persoane care se bucură de activități fizice.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru stilul lor de comunicare direct și onest. Ei apreciază conversațiile deschise și transparente în relațiile lor și tind să fie direcți atunci când își exprimă gândurile și sentimentele. Ei se așteaptă ca partenerii lor să fie la fel de sinceri și direcți în schimb.

Indivizii Săgetător sunt curioși din punct de vedere intelectual și le place să se angajeze în conversații profunde.

Ei sunt atrași de partenerii care pot corespunde intereselor lor intelectuale și filozofice și care se pot angaja în discuții stimulative. Compatibilitatea mentală este esențială pentru ei.

Săgetătorii au o viziune optimistă și pozitivă în mod natural asupra vieții. Ei aduc entuziasm și energie pozitivă în relațiile lor și adesea își inspiră partenerii să vadă partea bună a lucrurilor. Ei apreciază partenerii care le pot împărtăși perspectiva optimistă și le susțin visele și obiectivele.

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor
Horoscop 8 iunie 2023, cu Neti Sandu. Poate luați o decizie referitoare la căsătoria voastră și nu va fi deloc ușor

Horoscop 8 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a deciziilor. O să facem un bilanț ca să știm ce mai avem de făcut până la punctul terminus al unui proiect și să ne gândim ce vom face în continuare.  

Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă
Horoscop 7 iunie 2023, cu Neti Sandu. Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă

Horoscop 7 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu vești bune. Vor ieși la iveală rezultatele pasiunii noastre pentru responsabilități și vom acorda în continuare maximă atenție atât sarcinilor de serviciu, cât și celor personale.

Horoscop 6 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani de la serviciu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade
Horoscop 6 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani de la serviciu și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade

Horoscop 6 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi echilibrată! O să ne centrăm pe noi înșine ca să avem puterea să reușim tot ce ne-am propus, căci solicitări vin din toate direcțiile.  

Horoscop 5 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani, și o să vă puteți permite o plecare, pe undeva
Horoscop 5 iunie 2023, cu Neti Sandu. Vin niște bani, și o să vă puteți permite o plecare, pe undeva

Horoscop 5 iunie, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi cu energie. Pornim în forță, ca să ne putem atinge toate obiectivele, să dăm drumul și proiectelor noi, ca să ne putem exprima total.

Horoscop 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac
Horoscop 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac

Horoscop 4 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Este un tumult care ne va ajuta atât în treburile noastre, cât și în distracție, dar totul este să păstrăm un echilibru și măsură în toate.  

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.