Sacrificiul dureros al unor britanici pentru a-și salva copiii nenăscuți


Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Miercuri 23 August 2017 21:49
Categorie: Stiri Diverse
Jemma Haig

Doi tineri logodiți s-au văzut nevoiți să sacrifice viața unuia dintre tripleții lor nenăscuți pentru a-i salva pe ceilalți doi.

Jemma Haig, în vârstă de 20 de ani, este logodită cu iubitul ei, Murray McKirdy. Cei doi au aflat fericita veste că vor deveni părinții a trei bebeluși - tripleți.

Fericita vestea a fost rapid spulberată de medici, care le-au spus viitorilor părinți că nu vor reuși să salveze viețile tututor bebelușilor.

Potrivit explicațiilor medicilor, Jema a avut doi saci amniotici: într-unul se dezvolta fiul lor, Thomas, iar în celălalt se dezvoltau gemenii. Aceștia din urmă nu au reușit să se dezvolte corect, având piepturile lipite, împărțind astfel aceeași inimă și același sistem respirator și digestiv.

Medicii le-au oferit două opțiuni părinților: fie îi separă pe gemeni, cu riscul ca unul dintre ei să moară, fie vor pieri toți trei.

Părinții tripleților au ales prima variantă a medicilor, în ciuda complicațiilor. Astfel, primul s-a născut Thomas, care imediat după naștere a fost ținut sub supraveghere medicală, întrucât întâmpina probleme de respirație.

În prezent, cei doi sunt părinții a trei copii: o fetiță în vârstă de 3 ani pe numele său Abigail, fiul lor, Thomas și a bebelușului care a suferit intervenția chirugicală.

După momentul nașterii au urmat momente de coșmar pentru părinți, care se văd nevoiți să alerge între spital și casă.

Pentru a-și vedea prematurul, care încă se recuperează după ce a fost separat de fratele său geamăn, părinții săi sunt nevoiți să călătorească zilnic zeci de kilometri pentru a ajunge la spitalul unde este internat.

Apropiații familiei, impresionați de povestea lor, au strans donații pentru a-i ajuta pe cei doi să-i fie alături prematurului lor.

„Atunci când iubitul meu se vede nevoit să se întoarcă la muncă, rămân singură în salon și mă uit îndelung la el!”, a mărturisit cu emoție tânăra mamă.

Sursa: Metro

O femeie din Oradea a născut în fața blocului, asistată de vecini
Copila de 10 ani din India a născut. Ce știe despre bebeluș
O mamă din China a încercat să-și trimită copilul prin poștă la orfelinat
VIDEO PROTVPLUS.RO