Plaja Neversea se deschide în acest weekend cu Fedde le Grand

Dată publicare: 08-07-2021 13:16
Dată actualizare: 08-07-2021 16:17


neversea

Imaginează-ți un weekend ca un festival, pe o plajă cu decoruri fabuloase, servicii premium, un staff prietenos, cu o scenă care recreează Mainstage-ul de festival.

Imaginează-ți că deschidem porțile festivalului Neversea... cu un weekend de petreceri la malul mării alături de prieteni.
Bun venit pe plaja Neversea!

Organizatorii celui mai mare festival pe o plajă din Europa și-au propus transforme acest final de săptămână într-o experiență ca de festival, cu o serie de petreceri ca în vremurile bune, petreceri care încep devreme și se termină târziu în noapte. Seara de joi, 8 iulie, vine cu mix-ul perfect: Soul, Electro, Urban, Nu-Jazz marca Moonlight Breakfast. Un live de retro-electro merge perfect la apus cu un cocktail sau un pahar cu șampanie alături de gașca de prieteni. Pe 9 iulie își vor lansa si cel mai nou single, “Unstopable”. E sesiunea de warm-up!

Vineri, 9 iulie, de la ora 18:00 intrăm împreună în atmosfera de festival cu un DJ Set Deep House & Lounge alături de Julian Morris, un artist care mixeză live la turntable-uri, iar de la 20:30 ceștem BPM-ul cu australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass. Nu va fi singur, alături de el pe scenă va urca într-un back-2-back special alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții la Glastonbury, Amsterdam Dance Event sau BoomTown.
Conceptul Day Dreamers nu poate lipsi din set-up-ul acestei veri. De la ora 22.30 visăm la ediția 2022 a festivalului Neversea cu Marwan, Dub FX și Mr.Woodnote. Poate nu vedem răsăritul împreună anul acesta, dar continuam distracția pe plaja Neversea cu Julian M. De la miezul nopții până la ora 2.00 dimineața.

Sâmbătă e o zi ca un festival, începem mai devreme, de la ora 17:00, e încălzirea pentru main act-ul serii de 10 iulie. Julian M și DJ Shiver animă o seară perfectă de weekend cu o combinație de sound deep house după care trecem la nivelul următor cu DJ Shiver, unul dintre DJ români care a urcat pe aceeași scena cu Skrillex, Fatboy Slim, Sigma, Netsky sau James Zabiela.

E sâmbată seara, e în regulă să experimentăm starea de „Losing Control”!!!

Frenezia de la Mainstage va fi adusă de olandezul Fedde Le Grand, cel care în 2021 a marcat o urcare de șapte poziții in clasamentul DJ-ilor profesioniști, Top 100 DJ Mag, unde ocupă locul 23. Fedde e un artist care a ajuns pe scena celor mai mari evenimente ale lumii, de la Ultra la Coachella, Tomorrowland, EXIT sau Global Gathering.

Muzica lui se ascultă în cluburi, unde mulțimea entuziastă dansează și cantă timp de câteva ore, atât cat dureaza DJ set-urile sale. E unic pentru ca imbina, in DJ set-urile si productiile sale, vibratii pozitive. DJ Andi demostreaza ca te poti manifesta ca DJ underground si, in acelasi timp, sa ai succes pe scena de main a muzicii dance. De la miezul nopții pe plaja Neversea avem un DJ set marca DJ Andi.

Ziua de 11 iulie e rezevată sportului rege și relaxării alături de gașca de prieteni, cu finala EURO 2020!

 

Sursa: Pro TV

Tags: neversea,


VIDEO PROTVPLUS.RO