Pe 6 iulie se formează Luna Nouă din zodia Rac și aduce schimbări pe mai multe planuri

horoscop
Shutterstock

La modul general, Luna Nouă anunță noi începuturi și stabilirea unor obiective în domeniul în care se formează.

Luna Nouă din zodia Rac, din 6 iulie, marchează un moment important, de începere a unor etape legate de familie, casă și cămin.

Energia Lunii Noi încurajează și totodată, invită la construirea unui mediu în care să simțim siguranță emoțională, dar și oportunitatea de a reflecta la nevoile interioare. În preajma Lunii Noi din Rac, din 6 iulie, putem să ne exprimăm sentimentele față de persoanele dragi din familie.

Familia devine importantă și în special relațiile cu părinții. Din configurația astrală a Lunii Noi din 6 iulie face parte și Venus, micul benefic, care aduce oportunități și șanse de reconectare cu persoanele dragi. Urmează câteva zile în care putem să ne redirecționăm energiile spre interior pentru reechilibrare și reconectare cu familia și locurile de origine.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
Coșmarul unui cuplu de români, după ce s-a mutat în Suedia: "Mai întâi tu trebuie să dovedești vinovăția mea"

Domeniile activate de Luna Nouă din Rac pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Rac le deschide noi etape în planul familial. Berbecii simt nevoia să se reconecteze cu familia de origine și locurile natale, să-și ofere ajutorul părinților, să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi, să rezolve chestiuni legate de administrarea unor bunuri imobiliare.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în modalitatea de comunicare, gândire, interacționare și acumulare de cunoștințe. Taurii sunt determinați să-și îmbunătățească abilitățile și perfecționarea profesională și au o dorință puternică să-și exprime ideile. Perioada următoare este favorabilă învățării și interacționării cu ceilalți.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în planul financiar, privind administrarea banilor, care provin de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. S-ar putea să schimbe abordarea în planul financiar, să deschidă un cont de economii, să administreze altfel banii.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi pe toate planurile și este un moment bun pentru a face schimbări, să se afirme, să se folosească de oportunitățile care vin, să își urmeze obiectivele personale.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Rac îi invită la un bilanț, să-și facă ordine în gânduri și frământări. Meditația și introspecția îi poate ajuta să găsească soluții la unele probleme. De asemenea, este nevoie să lase în spate emoțiile negative sau un bagaj emoțional, care îi oprește din evoluție.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în planul relațiilor de prietenie, privind proiectele și planurile de viitor, care le pot suplimenta veniturile, dacă acceptă o colaborare. De asemenea, nativii pot începe activități profesionale cu prietenii sau cu cineva din familie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Posibil Balanțele să primească propuneri, oferte, responsabilități noi, recunoaștere și aprecieri pentru munca depusă. Venus, guvernatoarea lor, face parte din contextul astral și aduce șanse și oportunități de avansare sau de preluare a unor proiecte noi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în ce privește pregătirea profesională, direcția în viață, principiile și credințele/convingerile de viață. Scorpionii pot lua inițiative într-un proces de învățare și lărgire a universului cunoașterii.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în sectorul financiar, al banilor deținuți la comun cu partenerul sau al banilor pe care îi pot obține sub formă de credit sau împrumut. Se deschide o etapă nouă și-n planul vieții intime și nativii sunt invitați să se reconecteze cu partenerul.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în planul relațiilor, căsătoriei sau parteneriatelor profesionale. Sunt invitați la îmbunătățirea relațiilor, trecerea la un alt nivel al relației sau începerea unei relații noi/parteneriat profesional.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în planul muncii, rutinei zilnice, activităților profesioale, în relațiile cu colegii sau privind sănătatea. Vărsătorii sunt motivați să înceapă etape noi în planul muncii și Venus, micul benefic, care face parte din contextul astral, le poate aduce oportunități profesionale.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Rac le deschide etape noi în planul sentimental, în relațiile cu copiii, privind un proiect creativ sau găsirea unor metode noi de petrecere a timpului cu cei dragi. De asemenea, Peștii își pot valorifica un talent, o pasiune, niște abilități.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Citește și...
Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a înotat în Sena, cu nouă zile înainte de JO. VIDEO&FOTO
Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a înotat în Sena, cu nouă zile înainte de JO. VIDEO&FOTO

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a înotat în Sena, miercuri dimineaţa, cu nouă zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

„Șamanii” români care aduc ploi artificiale. Cum ne dau bulgarii ca exemplu
„Șamanii” români care aduc ploi artificiale. Cum ne dau bulgarii ca exemplu

Bulgaria vrea să obțină ploi artificiale și dă ca exemplu România, care a reușit să crească volumul precipitațiilor cu 10% prin metode de ”semănare” a norilor, potrivit presei din țara vecină.  

Cum să te îmbraci când este caniculă. Ținute în trend care te feresc de razele soarelui
Cum să te îmbraci când este caniculă. Ținute în trend care te feresc de razele soarelui

Odată cu încălzirea globală, s-a dezvoltat și industria hainelor care ne protejează de soare în zilele caniculare.

Recomandări
Primele județe care scapă de caniculă. Valul de căldură începe să se restrângă. Unde persistă arșița. HARTĂ
Primele județe care scapă de caniculă. Valul de căldură începe să se restrângă. Unde persistă arșița. HARTĂ

Nordul și centrul României scapă joi de valul de căldură extremă care a afectat toată țara în ultimele zile. Spre sud însă canicula mai persistă, iar câteva județe sunt în continuare sub cod roșu.

Singurul lucru care l-ar face pe Joe Biden să abandoneze cursa prezidențială. Își joacă supraviețuirea politică
Singurul lucru care l-ar face pe Joe Biden să abandoneze cursa prezidențială. Își joacă supraviețuirea politică

Preşedintele american Joe Biden anunţă că-şi va reevalua candidatura dacă ar fi diagnosticat cu o problemă medicală, în timp ce un nume greu în Partidul Democrat a relansat miercuri apeluri la retragerea sa din cursa la fotoliul de la Casa Albă.

POLITICO, despre aleasa României: Șoșoacă va aduce un preot ca să sfințească Parlamentul European. ”Aici se întâlnesc dracii”
POLITICO, despre aleasa României: Șoșoacă va aduce un preot ca să sfințească Parlamentul European. ”Aici se întâlnesc dracii”

Diana Șoșoacă va aduce un preot ca să sfințească Parlamentul European, pentru că acolo ”se întâlnesc dracii”, iar la primul său vot ca europarlamentar a scris pe buletinul de vot mesaje anti-UE, LGBT și Ucraina.