O tânără se hrănește cu ajutorul unui tub introdus în inimă, pentru că este alergică la orice tip de mâncare

Dată publicare: 26-09-2020 19:21
Dată actualizare: 26-09-2020 19:32


alergie

O tânără de 20 de ani din Marea Britanie, care iubea mâncarea, nu se mai poate apropia de ea, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune care îi provoacă reacții alergice severe și îi poate pune viața în pericol.

Lauren Wittering nu poate consuma niciun aliment, pentru că este alergică la toate tipurile de mâncare, transmite Daily Star.

Chiar și mirosul alimentelor îi provoacă o reacție alergică ce o poate pune în pericol.

Astfel, medicii au fost nevoiți să îi introducă în stomac un tub pentru a reuși să se hrănească, însă și acest lucru a avut același rezultat.

În prezent, tânăra supraviețuiește datorită unui tub care este introdus în inima ei.

Medicii spun că fata suferă de o afecțiune cunoscută sub numele de sindromul de activare mastocitară, când mastocitele sunt declanșate de substanțe neobișnuite, rezultând reacții alergice și anafilaxie.

„Am iubit mâncarea atât de mult și acum nici măcar nu pot să fiu în preajma ea. Doar mirosul îmi produce un șoc anafilactic. Nu am mai mâncat de peste un an”, a povestit ea.

Aceasta ar fi început să prezinte simptome după ce a intrat în contact cu soluții bazate pe alcool în timpul orelor de chimie de la școală, starea ei agravându-se în timp.

În ciuda situației în care se află, ea a declarat că rămâne optimistă și că speră să devină nutriționist dietetician după ce se va recupera.

Sursa: Bianca Chirila


VIDEO PROTVPLUS.RO