O ieșeancă și-a dat soțul în judecată pentru a-l obliga să doarmă în altă cameră

Ultima actualizare: 02-02-2021 10:08
judecator
Shutterstock

O femeie din Iași și-a dat soțul în judecată și a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia, doar pentru a-l obliga, în realitate, să doarmă în altă cameră.

O femeie din localitatea ieșeană Pârcovaci a încercat să se răzbune pe crizele de gelozie ale soțului și l-a dat în judecată pentru că ar fi amenințat-o cu moartea, cerând și un ordin de protecție împotriva acestuia, doar pentru a-l determina, în realitate, să nu mai doarmă cu ea, ci în altă cameră, scrie Ziarul de Iași.

Bărbatul a plecat la sfârșitul anului trecut la muncă în Marea Britanie, dar s-a întors după doar trei săptămâni.

A avut impresia că soția nu îl întâmpină prea bine și a devenit gelos, obligând femeia să meargă la biserică pentru a jura că nu l-a înșelat între timp.

Revoltată, femeia l-a dat în judecată spunând în plângere că soțul a amenințat-o cu moartea și că dă foc la casă, solicitând și un ordin de protecție împotriva acestuia.

 

Soțul nu era nici verbal violent cu femeia

 

Numai că, în fața instanței, femeia a declarat că, de fapt, nu vrea să-i fie evacuat soțul din casă, ci doar să se mute să doarmă într-o cameră alăturată.

În plus, judecătorii au constatat că niciuna din acuzațiile ei nu se confirmă, soțul nefiind nici măcar verbal violent cu femeia.

Pe de altă parte, un ordin de restricție ar fi fost cu totul inutil din moment ce soții ar fi continuat să trăiască în continuare sub același acoperiș.

În consecință, Judecătoria Hârlău a respins în totalitate cererea femeii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO